نماینده، ولی فقیه در استان یزد:

تفاوت ظاهر و باطن کالا‌های تولیدی نفاق است / وجهه دینی استاندارد در جامعه تبیین شود

نماینده، ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه تفاوت ظاهر و باطن کالا‌های تولیدی نفاق است گفت: وجهه دینی استاندارد در جامعه تبیین شود.
کد خبر: ۹۰۰۷۷۲۸
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۴
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی با اشاره به اینکه در فقه اسلامی به رعایت کیفیت و استاندارد کالا‌ها توجه ویژه‌ای صورت گرفته اظهار داشت: در دین اسلام نسبت به محصولاتی که انسان در ساخت و فروش آن چیزی که عرضه می‌شود مسئولیتی داده که انسان باید حتما کالا را بر اساس آن چیزی که در آن وجود دارد عرضه کند.
وی خاطرنشان کرد: در غیر این صورت موضوع غش در معامله است و غش معامله هم شامل مجازات‌های الهی و مجازات‌های قانونی است که نشان دهنده اهمیت رعایت کیفیت کالا‌ها است.
نماینده، ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: خداوند متعال نسبت به انسان امر کرده که نسبت به دیگر افراد حالت نفاق گونه نداشته باشد و همانگونه که باید در رفتار و اعمالمان باید یکرنگ و یکرو باشیم، نسبت به تولیداتمان هم باید یکرنگ و خالص باشیم و هرطور که می‌توانیم بهتر و بیشتر به دیگر بندگان خدا خدمت کنیم.
ناصری یزدی افزود: این استاندارد هم قاعدتا از چنین مواردی نشات گرفته و اسلام نسبت به این موضوع اهمیت بسیار زیادی قائل شده و به ویژه در بحث غذا تاکید زیادی صورت گرفته است.
امام جمعه یزد ادامه داد: در بحث غذای حلال که امروز در دستور کار استاندارد قرار گرفته و به آن اشاره شد، اسلام دستورات بسیار ویژه‌ای دارد و نسبت به این موضوع در دینمان حساسیت بسیار بالایی وجود دارد.
وی تصریح کرد: گاهی از مواقع در دین اسلام معاملات و فعالیت‌هایی به دلیل عدم رعایت استاندارد و همچنین عدم توجه به حلال بودن آن به صورت کامل باطل اعلام می‌شود و اصل معامله یا فعالیت با مشکل اعلام می‌شود چرا که در آن کم‌فروشی، گران‌فروشی و یا عدم رعایت کیفیت وجود داشته است.
نماینده، ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: با وجودی که در دین اسلام تا این اندازه به بحث رعایت کیفیت کالا‌ها و دوری از کم‌فروشی و گران‌فروشی تاکید شده، اما در استاندارد‌های امروز نسبت به بحث دینی آن توجه کامل نشده است.
ناصری یزدی افزود: با توجه به حساسیت دینی که مردم دارند، اگر کاری کنیم که مردم نسبت به وجوه شرعی استاندارد هم آگاهی لازم را داشته و معتقد باشند که در هیچ کاری نباید نفاق داشته باشند و عدم رعایت شفافیت در تولید و فروش محصولات هم به نوعی نفاق است، قطعا دست به این کار نمی‌زنند.
امام جمعه یزد نفاق تولید را این دانست که ظاهر کالا به یک صورت باشد و باطن آن به گونه‌ای دیگر گفت: این موضوع مورد غضب خداوند است و قطعا مجازات سنگینی برای آن وجود دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه یک کار غیر استاندارد ممکن است ضرر‌ها و خسارت‌های زیادی به جامعه وارد کند و به همین دلیل رعایت کیفیت و استاندارد کالا‌ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و حتما باید توسط افراد مختلف رعایت شود.
ارسال نظرات