درآمدزایی با ضایعات دورریز توسط کار آفرین کرجی

بانوی هنرمند کرجی در حاشیه ششمین جشنواره لاله‌ها و با هدف حفظ محیط زیست، کارگاه مجسمه سازی با استفاده از ضایعات فلزی، برگزار کرد.
کد خبر: ۹۰۰۸۷۰۹
|
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، فاطمه صفرپور، کارآفرین کرجی که در حاشیه ششمین جشنواره لاله‌های کرج، حضور یافت، درباره هنرش گفت: به مدت 3 سال، طراحی و ساخت مجسمه‌های فلزی را بدون کسب آموزش و به صورت دیداری فرا گرفتم و در حال حاضر عضو انجمن هنرمندان خودآموخته کشور و به عنوان تنها بانوی سازنده مجسمه با ضایعات و قطعات دورریز خودرو و ماشین آلات در کرج، فعالیت می‌کنم.

درآمدزایی با ضایعات دورریز توسط کار آفرین کرجی

وی ادامه داد: اغلب مجسمه‌ها به صورت خلاقانه و با طراحی ذهنی و اتصال قطعات و ضایعات دورریز فلزی ماشین آلات، شکل می گیرد.

این بانوی کارآفرین که به عنوان تنها هنرمند سازنده مجسمه در کرج فعالیت می کند، اظهار داشت: این حرفه را بدون آموزش، فراگرفته و به رغم سختی کار، علاقه به این هنر، باعث ساخت مجسمه‌های زیبا شده است. بیشتر اوقات ساعت ها به دنبال قطعات مورد نظر هستم و با قیمت چندین برابر، مجبور به خرید فلزات بدون استفاده، می شوم.

صفرپور با عنوان اینکه این هنر قابل فراگیری است، ادامه داد: به همت مدیریت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری کرج در ششمین جشنواره لاله ها، کارگاه این حرفه در فضای باز مجموعه دایر شده است که علاقه مندان می توانند از آن استفاده کنند.

وی که دانش آموخته رشته معماری است، در ارتباط با درآمد حاصل از ساخت مجسمه های فلزی، تصریح کرد: معمولا در نمایشگاه و گالری های هنری نسبت به عرضه و قبول سفارش ساخت، اقدام می کنم اما اگر از طرف مسئولان شهر و استان، حمایتی صورت نگیرد، این هنر، توسعه نخواهد یافت در حالیکه در کشورهای مطرح جهان به این هنر مدرن و آموزش و گسترش آن تاکید دارند.

صفرپور گفت: درحال حاضر با سفارش و حمایت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری کرج قرار است مجسمه فلزی به شکل دو بال و با طول 6 متر، تهیه کنم که قرار است در پارک چمران، نصب شود.

وی ضمن اشاره به اینکه با فراهم شدن امکانات، آمادگی لازم برای آموزش مجسمه سازی را دارد،  ادامه داد: به سازمان پسماند و شهرداری، پیشنهاد آموزش ابتدایی از مدارس را دادم که با مواد اولیه سبک و در دسترس برای سنین مختلف از ضایعات دورریز کاغذ، پلاستیک، چوب و در نهایت فلز، مجسمه های زیبا طراحی و آماده کنند.

وی اضافه کرد: فراگیری این هنر می تواند برای بانوان، خصوصا سرپرست خانوار و یا فرزندانشان، منبع درآمد خوبی باشد که اگر مسئولان و مدیران، شرایط و امکانات برگزاری دوره های آموزشی را فراهم کنند، می توانم این هنر را به صورت آموزش رایگان برای این قشر از جامعه، ارایه کنم.

این بانوی هنرمند در نهایت، ابراز تاسف کرد که مسئولان استان البرز و شهر کرج در ارتباط با آموزش و ترویج این هنر مدرن، هیچ حمایت و همکاری با وی نداشتند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار