مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان :
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم با اشاره به جامعه انسانی که مملو از نمادهای پر مفهوم است گفت:غذا به عنوان یکی از شاخصه های نمادین در فرهنگ و هنر هر کشوری محسوب می شود.
کد خبر: ۹۰۱۲۸۰۱
|
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان:یحیی رحمتی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره را پی بردن به تاریخ هر کشور اعلام نمود و اظهار داشت: هدف ما با چشیدن هر غذا این است به تاریخ آن کشور پی ببریم.
وی با اشاره به اینکه غذا برای زندگی ضروری بوده و امروز ضرورت آن برای روابط اجتماعی نیز دوچندان است ؛تصریح کرد: : جشنواره غذای اکو، امکان آشنایی با سایر اقوام را فراهم کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه غذا مقوله‌ای است که همواره در اذهان باقی می‌ماند،افزود: امیدواریم این جشنواره نیز راهی برای بیان فرهنگ ملل مختلف باشد.

ارسال نظرات