مدیر کل دامپزشکی استان گفت: در ماه مبارکتشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد پروتئینی در ماه رمضان رمضان کار نظارتِ بازرسان بر صنوف تهیه و توزیع مواد پروتئینی از جمله گوشت قرمز و سفید تشدید می شود.
کد خبر: ۹۰۱۷۷۸۶
|
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۷
بهمنش افزود: با آغاز فصل گرما و شیوع برخی بیماری‌های دامی از جمله تب کریمه کنگو، با خرید گوشت از مراکز غیر مجاز احتمال ابتلا به این بیماری‌ها وجود دارد.
وی از مردم خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را از اماکن دارای مجوز قانونی تهیه کنند.
بهمنش گفت: مشارکت مردم در برنامه‌های این اداره موجب ارتقاء سطح سلامت آنان می‌شود.
مدیرکل دامپزشکی استان ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس و تخلفات را گزارش دهند.
ارسال نظرات