تحقق "شعار ما می‌توانیم" توسط بسیج سازندگی استان زنجان

۲۵۰ کارگاه برای اشتغال افراد جویای کار ایجاد شد/ پیش بینی اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی برای سال ۹۷

بسیج سازندگی با ارائه تسهیلات و راهنمایی‌های لازم فرصت دوباره‌ای برای کارآفرینی و تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه ایجاد کرده است.
کد خبر: ۹۰۲۳۴۲۱
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹
 
 

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، همواره این سؤال مطرح است که بسیج سازندگی با جهاد سازندگی ابتدای انقلاب چه تشابه و تمایزی دارد، باید گفت، تشابه اصلی در نقش و کارکرد احیاء ارزشهای جهادی است.

تأسیس سازمان بسیج سازندگی به سال ۱۳۷۹ برمی‌گردد که براساس تدابیر مقام معظم رهبری برای شکوفایی استعدادهای ذخیره شده در جوانان این سازمان با هدف استفاده از نیروی نشاط جوانان برای سازندگی کشور تشکیل شد.

بسیج سازندگی به دنبال این است که فرهنگ خدمات‌رسانی را در بین آحاد مختلف جامعه نهادینه کند و از ظرفیت‌هایی که در استانها مجموعه اجرایی کشور وجود دارد، استفاده نموده و خدمات رایگان به مردم ارائه کند.

ارائه تسهیلات اشتغالزایی و حمایت از کارآفرینان یکی از حوزه‌های کاری سازمان بسیج سازندگی بوده که با حمایت از اشتغال به خصوص در مناطق محروم به کمک محرومان جامعه رفته است، علاوه بر اشتغالزایی اجرای طرحهای محرومیت زدایی نیز از جمله فعالیتهای بسیج سازندگی بوده که در استان زنجان نیز خدمات خوبی ارائه شده است.

فرهاد امندی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا در مورد حمایت از اشتغال در استان با اشاره به اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است با اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی برای ۲۰۰۰ نفر شغل ایجاد شود.

وی با بیان اینکه این طرحها در حوزه کشاورزی، صنایع دستی و صنایع تبدیلی است، افرود: اولویت کاری ما در مرحله نخست با متقاضیان مناطق محروم و روستاهای شهرستانهای استان خواهد بود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان با اشاره به اینکه امسال برای کل استان ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار در این خصوص اعلام شده است، خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ میزان تسهیلات پرداختی حوزه اشتغالزایی ۳۰ میلیارد ریال بود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۵۰ کارگاه ایجاد شد، ابراز کرد: بیشترین استقبال متقاضیان در حوزه دامداری و صنایع دستی بود.

امندی با اشاره به فعالیت‌های حوزه محرومیت زدایی خاطرنشان کرد: مجموع پروژه‌های ریز و درشت انجام شده در سال گذشته ۳۳۳ مورد بود که شامل احداث، تکمیل و مرمت بوده است.

وی با بیان اینکه امسال نیز طرحهای محرومیت زدایی را در مناطق مختلف استان اجرا خواهیم کرد، گفت: برای مرحله نخست ۲۰۰ پروژه را در صورت تحقق اعتبار آغاز خواهیم کرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان با اشاره به تاکید جدی مقام معظم رهبری به ایجاد فرصت‌های شغلی و اشتغال برای جوانان بیکار افزود: بسیج سازندگی همواره پیشرو در اجرای طرح‌های اقتصادی و برگزاری اردوهای جهادی و هجرت و در همه عرصه‌ها اعم از اقتصادی، آموزشی، بهداشتی، فنی و حرفه‌ای، خدمات‌رسانی، عمرانی، مرمت ، بهسازی و زیباسازی مدارس بوده و موفق به اجرای طرح های مختلفی در مناطق مختلف کشور شده که دستاورد تمامی این فعالیت‌ها ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه بوده است.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی در ۳ محور مهم محرومیت‌زدایی، اردوهای جهادی و اقتصاد مقاومتی فعالیت دارد، گفت: خوشبختانه امروزه شاهد دستاوردهای ان در تمامی مناطق کشور و به ویژه در مناطق محروم و روستاهای دورافتاده هستیم که استان زنجان نیز از این امر مستثنی نبوده و از سال‌های گذشته تا به امروز بسیج سازندگی پیشرفت و آبادانی‌های زیادی را برای منطقه به ارمغان آورده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار