خبرهای داغ:
معلمی، با یادآوری استراتژی فشار از پایین و چانه زنی از بالا، از احتمال هماهنگی نویسندگان نامه با آمریکا خبر داد و گفت: انتظار بیشتری از جریان های انقلابی در برابر این نامه می رفت و لازم است تا رسانه ها سوابق امضاکنندگان آن را فاش کنند.
کد خبر: ۹۰۳۰۲۱۷
|
۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۷
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهین شهر،محمود معلمی در گفتگو با خبرنگار بسیج از شاهین شهر با اشاره به نامه اخیر عده‌ای از سیاسیون اصلاح طلب به مسئولان کشور مبنی بر مذاکره مجدد با آمریکایی‌ها بعد از خروج ترامپ از برجام، اظهار کرد: اولین نکته‌ای که باید به آن توجه کنیم این است که بسیاری از اشخاص مهم امضا کننده نامه کسانی هستند که یا از لحاظ اعتقادی و یا سیاسی و امنیتی کینه‌ای از نظام جمهوری اسلامی به دل دارند.
کارشناس سیاسی، احمد منتظری و کرباسچی را مصداق دو نمونه مهم از افراد مشکل دار با نظام در جمع امضا کنندگان دانست و افزود: برخی دیگر از این افراد اصلاً در خارج از کشور سکونت دارند و حتی در جرگه کمونیست‌ها قلمداد می‌شوند و یا اینکه حتی در دوران دفاع مقدس هم با شروع جنگ تحمیلی به خارج از کشور گریختند.
وی با بیان اینکه نقطه اشتراک همه افراد امضا کننده نامه مذکور، مبارزه با جریان انقلابیگری در داخل ایران است، تصریح کرد: امروز دو جریان انقلابی و غیر انقلابی در داخل کشور در برابر هم صف آرایی کرده اند و ‏جریان انقلابی خود به دو دسته تقسیم می‌شوند، دسته اول انقلابیون فرسوده هستند که در گذشته در زمره انقلابیون بودند و امروز خسته شده اند و دست از آرمان‌های خود کشیده اند و دسته دوم هم شامل افرادی است که از اول هم انقلابی نبودند.
استاد دانشگاه، با اشاره به هدف دشمن برای از بین بردن نهاد‌های انقلابی و هر پدیده‌ای که جریان انقلابی مسبب ایجاد آن است، ابراز کرد: این سیاسیون اصلاح طلب به دنبال این هستند تا با انتشار این نامه قبح رابطه با آمریکا را بشکنند.
معلمی، نسنجیدن شرایط کشور با توجه به حضور جمهوری خواهان بسیار تندرو در صدر دولت کنونی آمریکا از سوی امضا کنندگان نامه را یکی از اشتباهات فاحش این افراد دانست و گفت: همزمان با دورانی که ترامپ یکی پس از دیگری معاهدات بین المللی را زیر پا می‌گذارد، صحبت از مذاکره مستقیم با آمریکا برای حتی بسیاری از اصلاح طلبان و موافقان صد در صد رابطه با آمریکا هم، هضم شدنی نیست.
وی از احتمال هماهنگی میان جریان امضا کننده نامه با آمریکا و اروپا خبر داد و اظهار کرد: از یک طرف معاون وزیر خزانه داری آمریکا عدم تصویب معاهداتی نظیر FATF در ایران را نگران کننده می‌خواند و از طرف دیگر هم ترامپ از لزوم رفتن ایران به آمریکا برای مذاکره سخن می‌گوید و این نشان از امید ترامپ به جریان غیرانقلابی در داخل کشور دارد که از سوی ضدانقلاب هم حمایت و رهبری می‌شوند.
کارشناس سیاسی، با یادآوری شیوه برخی اصلاح طلبان مبنی بر فشار از پایین و چانه زنی از بالا در یک برهه زمانی، تصریح کرد: امروز هم برخی به دنبال اجرای همین شیوه نامه در داخل هستند و حرکت اخیر و نوشتن نامه هم به همین منظور صورت گرفته است.
ارسال نظرات