رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور:
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در نشست هم اندیشی با جمعی از اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه ها و علوم پزشکی تبریز در دانشگاه تبریز گفت: بیش از 230 مرکز علمی تا پایان سال گذشته تحت پوشش حمایتی این صندوق قرار گرفته اند و بانک اطلاعاتی پژوهشگران داخلی و خارجی صندوق به بیش از 34 هزار نفر می رسد.
کد خبر: ۹۰۳۱۹۳۱
|
۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، نصرت الله ضرغام با استناد به پایگاه داده WOS اظهار داشت: صندوق با حمایت 28 درصدی از مقالات ایرانی، بالاترین حامی پژوهش در کشور است.
وی اضافه کرد: صندوق دارای 15 کارگروه پژوهشی در حوزه های فنی و مهندسی، کشاورزی، علوم پایه، علوم پزشکی، هنر و معماری، علوم انسانی و اجتماعی، علوم اسلامی، هوافضا و ثبت اختراعات بین المللی است.
ضرغام گفت: تولید علم، دانش فنی، ثبت اختراع، ساخت نمونه محصول، تولید نرم افزار، کشف گونه های جدید جانوری و گیاهی، تالیف کتب و چاپ مقالات از جمله خروجی پروژه های این صندوق است.
وی ضمن تشریح اهداف سفر به مراکز علمی و دانشگاهی در استان ها افزود: ماموریت ما در این سفرها معرفی صندوق، نحوه حمایت از پژوهشگران و فناوران و چشم انداز آن است که در این ارتباط از 147 مرکز علمی و دانشگاهی استان ها بازدید بعمل آمده است.
وی با اشاره به اهداف تاسیس این صندوق در کشور افزود: این مجموعه فعالیت خود را در سال 82 به منظور شکوفایی امور تحقیقاتی در راستای تولید علم، فناوری، تجاری سازی و بهره مند شدن مردم از نتایج آن ها از طریق کمک ها و خدمات حمایتی، مادی و معنوی به پژوهشگران و فناوران کشور آغاز کرده است.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، کمک به تقویت و توسعه زیرساخت های علم، فناوری و نوآوری در کشور، حمایت از تحقیقات تحول آفرین و کمک به پژوهشگران، فناوران و نوآوران را از جمله محور کاری این صندوق بیان کرد.
وی یادآور شد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در افق 1404 نهادی تعالی محور و پیشرو در کمک به تحقق پیشتازی ایران اسلامی در تولید علم و فناوری است.
رییس دانشگاه تبریز نیز در این نشست گفت: دانشگاه تبریز در رتبه بندی بین المللی، جزو دانشگاه های یک درصد تاثیر گذار جهان است و در عرصه داخلی نیز این دانشگاه در جایگاه سطح یک و به عنوان یکی از دانشگاه های جامع برتر مطرح است.
محمد رضا پورمحمدی، حرکت در مرزهای دانش، توسعه همکاری های بین المللی، توسعه علم و فناوری، شرک های دانش بنیان و توجه به اخلاق حرفه ای را از جمله ماموریت های این دانشگاه بیان کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک 70 درصد تولیدات علمی کشور بر عهده 13 دانشگاه سطح یک است، خاطرنشان کرد: دانشگاه های تاثیرگذار و سطح یک کشور بایستی در راستای مرزهای دانش و تولید علم و فناوری و کارآفرین پیش بروند اما باید بیش از اینها از این دانشگاه ها حمایت های لازم صورت گیرد.
در این نشست همچنین اساتید و محققان حاضر در جلسه، نظرات و پرسش های خود را با رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در میان گذاشتند.
در حاشیه این نشست، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه تبریز و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به امضای محمد رضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز و نصرت الله ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور رسید.

ارسال نظرات