مدیر کارگاه فطیر سنتی هریس:

حاصل کار 45 نفر ماهانه 300هزار فطیر سنتی است

مدیر کارگاه فطیر سنتی هریس گفت: ماهانه در این کارگاه 300هزار فطیر تهیه و پخته می شود که حاصل تلاش 45 نفر شاغل در آن است.
کد خبر: ۹۰۳۲۲۰۰
|
۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۸

کمال محبوبان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: کارگاه پخت فطیر سنتی دو شعبه دارد که در شعبه اصلی آن 26 نفر مشغول به کار و 19 نفر نیز در شعبه دوم شاغل هستند.

وی با اشاره به اینکه در تهیه فطیر سنتی هریس از شکر استفاده نمی شود، ادامه داد: برای روغن آن نیز از روغن حیوانی استفاده می کنیم.

محبوبان اضافه کرد: تهیه و پخت این نوع فطیر 50درصد در جذب گردشگر موثر است که امیدواریم مسئولان بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.

حاصل کار 45 نفر ماهانه 300هزار فطیر سنتی است

فطیر نوعی نان است که بصورت مغزدار، ساده، کنجدی و کره ای تهیه می‌شود و با طعم خوش مزه اش ماندگاری مناسبی دارد و فطیر هریس در آذربایجان شرقی منحصر به فرد بوده و آوازه خاصی دارد و هرساله در فصل تابستان جشنواره ای به همین عنوان در این شهرستان برگزار می شود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار