مدیرکل میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری استان زنجان:

جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني در زنجان

مديركل ميراث فرهنگي زنجان خبر داد: جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني با محوريت استعداديابي آشپزي از تاريخ 10 لغايت 12 مرداد ماه سال 97 در استان زنجان برگزار مي شود.
کد خبر: ۹۰۳۹۱۴۲
|
۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان به نقل از روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري زنجان، يحيي رحمتي  گفت: اين رويداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. اين مسابقه در سه بخش به منظور استعداد يابي و استفاده از غذاهاي سنتي ، رقابت بين آشپزان حرفه اي به منظور انتخاب اساتيد از بين آنها و نيز رتبه بندي رستوران ها برگزار مي شود.

او ادامه داد: در پايان جشنواره نيز 5 آشپز برگزيده براي شركت در جشنواره بين المللي گردشگري در بهمن ماه سالجاري معرفي مي شوند.

به گفته رحمتي در اين جشنواره 20 غرفه به آشپزي اختصاص دارد و 60 غرفه نيز به صنايع دستي، صنايع غذايي و ... اختصاص مي يابد.

مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان زنجان در خصوص اهداف برپايي اين جشنواره عنوان كرد:  احیا و ترویج غذاهای سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعداد های آشپزی بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانواده ها و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذا های محلی در منو های هتل ها و واحدهای پذیرائی و کیترینگ ها از جمله اهداف برپايي جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني در زنجان است.

رحمتي بر شناسايي استعدادهاي آشپزي در استان به منظور ارائه خدمات بهتر به گردشگران بيان كرد: شناسائی استعداد های شهروندان و آموزش های تکمیلی و بکارگیری آنها در هتل ها و مراکز پذیرائی و ایجاد زمینه های اشتغال جوانان از اهداف اصلي اين جشنواره است.

او در خصوص محتواي جشنواره گفت: برگزاري مسابقه مراكز عرضه غذا، برگزاري مسابقه استعداديابي آشپزان، برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي، غرفه‌هاي عرضه صنايع‌دستي ، برگزاري برنامه‌هاي فرهنگي ، انتخاب برترين‌هاي مراكز عرضه غذا و انتخاب استعدادهاي آشپزي استان محتواي جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني را تشكيل مي دهد.

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار