برای اولین بار در کهگیلویه و بویراحمد از خمیر بلوط برای پخت نان در نانوائی های صنعتی استفاده شد.
مدیرعامل گروه صنایع غذایی بهارستان یاسوجاستفاده از خمیر بلوط در استان گفت: برای نخستین بار در کشور این واحد تولیدی استفاده از خمیر بلوط را برای پخت نان در دستور کار قرار داد.
قاسم پور افزود: این مجمع از ابتدا به ۲۰۰ نوع محصول نان اقدام کرد و تلاش میکنیم کیفیت محصول تولیدی این مجتمع را افزایش دهیم.
وی از راهاندازی خط تولید نان کامل برای اولین بار در آیندهی نزدیک خبر داد و گفت: در تلاش هستیم از مزرعه تا سفره نان کاملا طبیعی و سالم به دست مردم برسد.
قاسم پور از تولید نانهای رژیمی در این مجتمع خبر داد و گفت: به ۷ استان کشور نانهای این گروه صنایع غذایی صادر میشود.
وی عنوان کرد: یک دستگاه اتوماتیک برای تولید نان کامل در این مجتمع راهاندازی خواهیم کرد و در صورت حمایت مسئولان با راهاندازی مرحلهی دوم این مجتمع برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی میشود.
قاسم پور اضافه کرد: هم اکنون در مجتمع بهارستان یاسوج ۶۰ نفر مشغول به کار هستند
قاسم پور افزود: این مجمع از ابتدا به ۲۰۰ نوع محصول نان اقدام کرد و تلاش میکنیم کیفیت محصول تولیدی این مجتمع را افزایش دهیم.
وی از راهاندازی خط تولید نان کامل برای اولین بار در آیندهی نزدیک خبر داد و گفت: در تلاش هستیم از مزرعه تا سفره نان کاملا طبیعی و سالم به دست مردم برسد.
قاسم پور از تولید نانهای رژیمی در این مجتمع خبر داد و گفت: به ۷ استان کشور نانهای این گروه صنایع غذایی صادر میشود.
وی عنوان کرد: یک دستگاه اتوماتیک برای تولید نان کامل در این مجتمع راهاندازی خواهیم کرد و در صورت حمایت مسئولان با راهاندازی مرحلهی دوم این مجتمع برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی میشود.
قاسم پور اضافه کرد: هم اکنون در مجتمع بهارستان یاسوج ۶۰ نفر مشغول به کار هستند
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار