مبتکر بسیجی موفق به ساخت دستگاه «چیلر اینورتری» در میبد شد

جوان مبتکر و نخبه پایگاه بسیج علمی قمر بنی هاشم میبد با تلاش و پشتکار خود و با همکاری جمعی از جوانان با استعداد شهرستان موفق به ساخت دستگاه «چیلر اینورتری» برای صنایع تولید کاشی و سرامیک شد.
کد خبر: ۹۰۵۴۵۸۴
|
۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶
به گزارش خبرگزاری بسیج از میبد؛ محمدعلی طالبی جوان مبتکر و نخبه پایگاه بسیج علمی قمر بنی‌هاشم میبد بیان داشت: صنایع برودتی در میبد و اردکان در سال ۱۳۹۲ در راستای تحقق اهدافی، چون پاسخگویی به نیاز‌های صنعت در حوزه سیستم‌های برودتی و تهویه مطبوع و همچنین توسعه فناوری‌های نوین آغاز به کارکرد. فعالیت این مجموعه در ابتدا درزمینه تعمیرات تجهیزات برودتی بوده که پس‌ازآن باانگیزه تولید سیستم‌های برودتی اقدام به احداث مجموعه‌ای در میبد کرد.
وی افزود: فعالیت این مجموعه امروز به‌عنوان طراح و سازنده سیستم‌های برودتی، تجهیزات مرتبط با برودت صنعتی و تجاری و دستگاه‌های تهویه مطبوع به کار خود ادامه می‌دهد. مجموعه فعالیت خود را در ابتدا با تولید دستگاه‌های سرمایش کوچک و سردخانه‌های کوچک و متوسط آغاز کرد و پس از اضافه کردن تجهیزات دیگر به خطوط تولید خود و توسعه و تولید تجهیزات سردخانه بزرگ نهایتا با طراحی و ساخت انواع چیلر، انواع سردخانه، تونل انجماد، پکیج‌های سرمایشی، هواساز  و دستگاه خنک‌کن کاشی و حضور در بازار تهویه مطبوع صنعتی و خانگی نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.  در حال حاضر این مجموعه با ۸ نیروی  حرفه‌ای جوان به کار خود ادامه می‌دهد.
نخبه پایگاه بسیج علمی قمر بنی‌هاشم میبد در مورد دستگاه «چیلر اینورتری» اظهار داشت: تکنولوژی ساخت و نوع خاص کمپرسور‌های این دستگاه‌ها که از نوع سیلندر پیستونی اینورتری هست امکانات ویژه‌ای را نسبت به چیلر‌های تراکمی معمولی و اسکرال به وجود آورده است که مهم‌ترین آن زیر بار رفتن چیلر به‌صورت تدریجی و با توجه به میزان برودت موردنیاز است. این مسئله در وهله اول باعث کاهش شدید میزان مصرف برق دستگاه و در وهله بعدی باعث پائین آمدن استهلاک آن خواهد. در این چیلر‌ها از کمپرسور‌های پیستونی قابل تعمیر استفاده‌شده است.
طالبی در ادامه اذعان داشت: ساخت این دستگاه زمانی به فکر این مجموعه رسید که چیلر‌هایی بدون کیفیت و با مصرف برق زیاد ساخت کشور چین، مالزی و ... به بازار عرضه می‌شد و این چیلر‌ها بعد از چند سال کارکرد خرابی‌های زیادی را به همراه داشتن و قطعات این چیلر‌ها منحصر به خود شرکت خارجی بوده و غیرقابل دست‌یابی بود. در این زمان این مجموعه با به‌کارگیری ایده‌های نو در مهندسی در جهت رفع مشکلات مرتبط، افزایش راندمان و بهبود کیفیت محصولات و خدمات، طراحی و تولید محصول به نام چیلر اینورتری  باراندمان زیاد و مصرف برق کم کرد.
طالبی در خصوص مزایای این دستگاه ابراز داشت: این چیلر‌های اینورتری نسبت به چیلر‌های خارجی دارای طول عمر زیاد، تعمیرات کم، امکان کنترل ظرفیت دقیق و پیوسته،   کاهش آمپراژ راه‌اندازی چیلر به دلیل استارت بدون بار کمپرسور و کاهش ضربه‌های وارده به شبکه تأمین برق، راندمان بالا  نسبت به چیلر‌های تراکمی با کمپرسور رفت و برگشتی بدون اینورتر و اسکرال، کاهش مصرف انرژی در هنگام کنترل ظرفیت رتبه A++ (سوپراستار)، دارای اواپراتور شیل اند کویل مقاوم در برابر یخ‌زدگی ولوله مسی خاندار جهت ارتقا انتقال حرارت، دارای فن‌های کندان سور اینورتری و بالانس دینامیکی، حافظه نگهداری سوابق مشکلات عملیاتی دستگاه، گارانتی دوساله و خدمات پس از فروش سریع‌تر، ۴۰ درصد قیمت کمتر نسبت به چیلر‌های مشابه خارجی و   به‌کارگیری تجهیزات کنترلی مدرن به نام PLC  و شیر انبساط الکترونیکی دانفوس است.
وی در پایان تصریح داشت: این صنایع برودتی همواره تلاشگر و پویا با بهره‌گیری از دانش و تکنولوژی روز دنیا با برنامه‌ریزی و تأکید بر نوآوری به‌عنوان یک مجموعه معتبر و صاحب‌نام در صنعت سیستم‌های برودتی و تهویه مطبوع جایگاه مناسبی در یزد و همچنین صادرات به شهرستان ایران را دارا است.  
ارسال نظرات