سرویس های خبری
‌استان ها
‌اقشار
سایر خدمات
r_marquee
پيش‌بيني تاريخي رهبر انقلاب: حتي با قبول ديكته‌هاي دشمن در مساله هسته‌اي، باز هم تحريمها را برنخواهند داشت! - 1393/11/29      
l_marquee
کد خبر: ۹۰۷۰۸۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷- ۱۳: ۲۱
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تولیدکنندگان علی‌رغم همه مشکلات باید سلامت فرآورده‌ای که تولید می‌شود و مستقیم در ارتباط با سلامت مردم و جامعه است دقت کنند و از سلامت فرآورده‌ها برای سلامت مردم چشم‌پوشی نشود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، رضا سپهوند معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در همایش روز جهانی غذا اظهار داشت: روز جهانی غذا در ایران همراه با برنامه‌های جهانی باهدف فراهم کردن غذای موردنیاز مردم جهان استو برای تهیه غذا و در دست قرار گرفتن غذای سالم برای تغذیه انسان‌ها، تولیدکنندگان و مسئولان فنی که بر سلامت و کیفیت خط تولید نظارت می‌کنند خط اول تهیه غذا و فرآورده‌های غذایی هستند.

وی افزود: علی‌رغم اینکه جهان برای بیماری‌های واگیردار برنامه‌ریزی کرده و بسیاری از آن‌ها ریشه‌کن شده ولی آنچه امروز جهان و ایران با آن مواجه است بحث بیماری‌های غیر واگیر است که سبب بیشترین عامل مرگ‌ومیر شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان  عنوان کرد: بالاترین آمار مرگ‌ومیر به‌واسطه بیماری‌های غیر واگیر است که در رأس آن‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی بوده و دومین عامل سرطان‌ها هستند که یکی از علت‌های این بیماری‌ها در جهان و کشور کم‌تحرکی است و سبب شده جامعه به سمت چاقی پیش برود که عامل بسیاری از بیماری‌های دیابت و قلبی و عروقی است.

سپهوند تصریح کرد: تغییر الگوی تغذیه‌ای، تغییر سفره‌ها از سنتی بودن به فست فود و تقلباتی که در فرآیندهای غذایی استفاده می‌شود از مهم‌ترین دلایل چاقی و بیماری‌های غیر واگیر است.

وی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان علی‌رغم همه مشکلات باید سلامت فرآورده‌ای که تولید می‌شود و مستقیم در ارتباط با سلامت مردم و جامعه است دقت کنند و از سلامت فرآورده‌ها برای سلامت مردم چشم‌پوشی نشود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به تشکیل کمیته فنی جهت صدور و اصلاح پروانه‌های ساخت از سال گذشته در معاونت غذا و دارو گفت: از سال 90 برنامه پیوسته و مداومی که مطرح‌شده درجه‌بندی واحدهای تولیدی در استان بوده که نتایج هرساله سنجش شده در همین راستا طی این چند سال رتبه‌های عالی واحدهای تولیدی رو به افزایش و رتبه‌های ضعیف کاهش پیداکرده است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه رتبه‌بندی‌ها هرساله نوساناتی داشته ولی در نرم کشوری رتبه‌های عالی واحدهای لرستان بالاتر و رتبه‌های ضعیف پایین‌تر از سایر استان‌ها بوده که در سال 96بیشترین رشد را داشته‌ایم.

 

انتهای پیام/

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
گزارش خطا
نظر ‌بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
tr_sar
آخرین اخبار
tc_sar
tl_sar
tr_sar
پر بیننده ها
tc_sar
tl_sar