عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، می گوید: یکی از عواملی که باعث رکود تولید در داخل کشور می شود، ارائه تسهیلات گران قیمت به تولیدکنندگان است.
کد خبر: ۹۰۷۲۱۷۶
|
۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۵
 
 

به گزارش خبرگزاری بسیج، ولی داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، ادامه داد: تولیدکننده ای که حدود 200 یا 300 میلیون تسهیلات دریافت کرده تا صرف راه اندازی کار تولیدی کند، با وجود سنگ اندازی های ادارات دولتی نمی تواند به هدفی که ترسیم کرده دست پیدا کند. به این مشکلات بازپرداخت تسهیلات 18 درصدی بانک را هم اضافه کنید. در چنین شرایطی که جایی برای حمایت از تولید وجود ندارد، مسلم است که تولیدکننده ورشکسته می شود.  

عواملی که باعث کندی در روند تولید می شوند

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: تنها عاملی که باعث رکود تولید در داخل کشور می شود، تسهیلات گران قیمتی است که به تولیدکننده اختصاص پیدا می کند. این در حالی است که واردات بی رویه و غیر کارشناسی شده، بروکراسی اداری و فساد در بدنه برخی دستگاه های اداری نیز از دیگر عوامل در کندی روند تولید به شمار می روند.

واردات بی رویه و قاچاق از مبادی ورودی و خروجی کشور باعث رکود تولید در کشور می شود

قاچاق؛ عامل رکود در تولید

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش قاچاق در رکود تولید در کشور، خاطرنشان کرد: وارداتی که به صورت رسمی به کشور انجام می شود، معمولا کارشناسی شده است؛ اما واردات بی رویه و قاچاق از مبادی ورودی و خروجی کشور باعث رکود تولید در کشور می شود.

حذف مالیات؛ مشوق تولیدکننده

داداشی در پایان حذف مالیات و یا در نظر گرفتن تخفیف های ویژه برای واحدهای تولیدی را از جمله مشوق هایی دانست که می توانند تولیدکننده را به راه اندازی تولید در کشور تشویق کرده و روند فعالیت تولیدی را در کشور تسریع بخشند.

ارسال نظرات