مدیر پشتیبانی و خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران خبر داد
اطعام ۸۰ هزار و اسکان ۱۶۰ هزار زائر در ایام اربعین در مسجد مقدس جمکران
مدیر پشتیبانی و خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران گفت: در ایام اربعین حسینی در موکبهای برپاشده در ورودیهای مسجد مقدس جمکران بیش از ۴۵ هزار زائر با صبحانه شامل آش، حلیم، سیبزمینی و تخممرغ پذیرایی شده و ۳۵ هزار زائر نیز با غذای گرم و ساده اطعام شدهاند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، اسماعیل بخشعلی به تشریح فعالیتهای صورت گرفته در مسجد مقدس جمکران برای میزبانی از زائران اربعین حسینی پرداخت و اظهار کرد: خادمان این مکان مقدس امسال همچون سالهای گذشته در محل عمود ۱۰۷۰ مسیر نجف اشرف به کربلای معلی موکب مع امام منصور را برپا کرده و خدمات مختلف رفاهی و فرهنگی را به زائران اربعین حسینی ارائه دادند.
وی ادامه داد: امسال برای خدمترسانی به زائران ایرانی و غیر ایرانی اربعین که از شهر قم برای عزیمت به سمت مرزهای کشور عراق عبور کرده و به مسجد مقدس جمکران مشرف میشدند موکبهایی در داخل مسجد برپا و خدمات مختلفی به زائران ارائه شد.
مدیر پشتیبانی و خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه خدمترسانی به زائران اربعین از ۲۷ مهر آغازشده و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت، گفت: در این مدت در موکبهای برپاشده در ورودیهای مسجد مقدس جمکران بیش از ۴۵ هزار زائر با صبحانه شامل آش، حلیم، سیبزمینی و تخممرغ پذیرایی شده و ۳۵ هزار زائر نیز با غذای گرم و ساده اطعام شدهاند.
بخشعلی ادامه داد: برای اسکان زائرین نیز ۱۶ هزار مترمربع فضای شبستانهای امام علی (ع) و کربلا آمادهسازی شد که در این مدت بیش از ۱۷ هزار نفر شب را در این مکانها استراحت کردند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر پذیرایی از زائران در وعدههای صبحانه و شام، موکبهای اربعین به صورت شبانه روزی با چای، خرما، و... از زائران اربعین حسینی پذیرایی کردند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار