700 موقوفه در کهکیلویه و بویراحمد سنددار شد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد از سند دار شدن 700موقوفه این استان طی سه سال اخیر خبرداد.
کد خبر: ۹۰۷۴۷۶۷
|
۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۰
حجت الاسلام سید نورالله جنتی پور در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت دهه وقف با بیان اینکه بیش از ۱۰ عنوان برنامه برای هفته وقف در استان اجرایی می‌شود، افزود: در دهه وقف هدف ما شناساندن بیشتر خدمات و ظرفیت‌های این مهم در سطح جامعه است.

وی از نواخته شدن زنگ وقف در مدارس خبر داد و اظهار کرد: عطرافشانی قبور شهدای در کنار امام زادگان و برگزاری "نمایشگاه همه واقف باشیم" از دیگر برنامه‌های این هفته است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد برگزاری همایش وقف و اصحاب رسانه را از دیگر برنامه‌های هدفگذاری شده دانست و خاطرنشان کرد: همچنین توزیع کتاب و بروشور وقف در بین نمازگزاران نماز جمعه و سخنرانی پیش از خطبه نیز پیش بینی شده است.

جنتی پور با تاکید بر اینکه از جمله اهداف وقف تحقق اهداف اسلامی است، تصریح کرد: ترویج واقعی این مهم در جامعه، بزرگترین خدمت به جامعه است. متاسفانه نسبت به این اقتصاد بزرگ دینی غفلت کرده ایم و به شکل کاملی این مهم در سطح جامعه نهادینه نشده است.

وی ادامه داد: وقف بهترین انگیزه برای دفع ناهنجاری‌های اجتماعی است و وقف می‌تواند در راستای بهبود اقتصاد جامعه بکار گرفته شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: توزیع عادلانه و جلوگیری از تمرکز و تجمع ثروت را از مزایای وقف است و شکل گیری فضا‌های خدماتی نیز از خروجی‌های تحقق وقف است. وقف گستره بالایی دارد و می‌تواند پوشش بخش‌های مختلفی را نیز داشته باشد.

جنتی پور با اشاره به رشد ظرفیت‌های وقف در استان، تاکید کرد: طی چند سال اخیر، استان در حوزه وقف دستاورد‌های مناسبی داشته است. در گذشته از ۱۶۶۱ رقبه موقوفه استان تنها ۷۰ مورد سند دار شده بود که طی سه سال اخیر، ۷۰۰ موقوفه سنددار شده است.

وی بیان کرد: همچنین طی همین مدت هیچگاه کار عمرانی تعطیل نشده و فعالیت‌ها در محور‌های مختلف توسعه‌ای و بهبود ظرفیت زیرساختی ادامه دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با اشاره به اینکه بخش زیادی از بقاع استان درآمدی ندارند، اظهار کرد: ۲۲۵ بقعه در استان وجود دارد که از این تعداد نزدیک به ۶۰ بقعه دارای درآمد است. درآمد هر بقعه متبرکه استان در راستای همان بقعه هزینه می‌شود.

جنتی پور با تاکید بر اهمیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی، تصریح کرد: سالانه ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات متمرکز سازمان اوقاف در راستای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی در استان هزینه می‌شود، اما اعتباری از سوی استان در این زمینه به این اداره کل اختصاص داده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه جایگاه استان در حوزه وقف بهتر شده است، بیان کرد: در راستای برنامه‌های اربعین حسینی همت مناسبی توسط مردم ما انجام گرفت. استان در راستای خدمات رسانی به زوار اربعین سنگ تمام گذاشت و پوشش خدمات موکبی نیز عملیاتی شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: به شکل مشترک با چند استان (هرمزگان، فارس و بوشهر) خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی عملیاتی شد و خدمات استان نیز در این میان محسوس بود. همچنین پوشش وعده‌های غذایی با بیش از ۶۰۰۰ وعده نیز عملیاتی شد و مردم نیز در این راستا همکاری بسیار خوبی داشتند.
ارسال نظرات