خبرگزاری بسیج: دکتر فاضل پوردارا با اشاره به جایگاه شخصیت امام حسین(ع) در ادیان مختلف، می گوید: آنطوان بارا، متفکر مسیحی و نویسنده کتاب «حسین (ع) در ایدئولوژی مسیحیت» اعتراف کرده است که: « اگر امام حسین(ع) از آن ما بود، ما پرچم او را روی همه کلیساها نصب می کردیم.
کد خبر: ۹۰۷۵۳۶۲
|
۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۹

 

دکتر پوردارا متخصص جراحی عمومی با اشاره به اینکه با این نویسنده عرب ارتباط دوستانه ای دارد، افزود: دکتر آنطوان بارا روزنامه‌نگار مسیحی اهل سوریه، از جمله شیفتگان سیدالشهداء (ع) است که اصحاب رسانه های عرب به دلیل اعتقادات او نسبت به امام حسین(ع) او را شیعه لقب داده اند. آنطوان بارا، متفکر مسیحی و نویسنده کتاب «حسین (ع) در ایدئولوژی مسیحیت» اعتراف کرده است که: « اگر امام حسین(ع) از آن ما بود، ما در هر سرزمینی پرچم او را روی همه کلیساها نصب بر می افراشتیم و در هر روستایی برای او منبری برپا می کردیم و مردم را با نام حسین(ع) به مسیحیت دعوت می کردیم.  

پوردارا با تقبیح برخی عوام که بدون تفکر تحریف های و توهین های مخالفان اسلام در مورد حماسه اربعین و مراسم پیاده روی از حرم تا حرم را تکرار می کنند، اظهار داشت: متاسفانه جای تاسف است که برخی شیعیان نسبت به این حرکت بزرگ معنوی شبهه افکنی و تشکیک ایجاد می کنند و اخیرا بحث هایی مطرح می شود که چرا مردم برای راهپیمایی اربعین این همه هزینه می کنند، راه های طولانی را از شهر ها و کشورهای مختلف بویژه هموطنان خودمان طی می کنند تا به کربلا برسند و مطالب دیگری از این دست، اما از پول های هنگفتی که برای مسافرت های تفریحی و گردشی به کشورهای حاشیه ایران هزینه می شود و توهین ها و جسارت هایی که در اغلب این کشورها از جمله ترکیه به آنان صورت می گیرد، حرفی به میان نمی آورند، در حالی که مردم عراق از زن و مرد و کودک گرفته تا سالمندان خاک پای زائران امام حسین(ع) می شوند و برای رضای اهل بیت(ع) از شیر مرغ تا جان آدمیزاد به پای زائران اباعبدالله (ع) می ریزند.

وی به حضور دکتر آنطوان بارا یک متفکر و نویسنده مسیحی در راهپیمایی اربعین اشاره کرد و گفت: این مرد مسیحی سال ۲۰۱۳ در سن ۷۰ سالگی مسیر نجف تا کربلا را پیاده پیموده و گفته بود: نذر کردم که همپای حضرت زینب (س) در مسیر کربلا پیاده روی کنم و حسین(ع) را آنچنان که شایسته شخصیت اوست بشناسم چرا که امام حسین (ع) با شهادت خود و خانواده‌اش نه تنها اسلام، بلکه تمام ادیان الهی را احیا کرد.

 بارا تأکید می کند: امام حسین (ع) اقیانوس معرفت و فداکاری است و حماسه او اسلام و تمامی ادیان الهی را زنده کرد. ما نباید حماسه امام حسین (ع) را از نظر ظاهری مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهیم، واقعه عاشورا و شهادت امام حسین (ع) یک درس بزرگ برای تمامی بشریت است.

 

  علی اشرف خانلری

 

ارسال نظرات