محمد جواد روستاپیشه، جوان البرزی با همراهی دوستش علیرضا چگینی تنها سیستم هوشمندساز کشور را با نام "نویس" برای مدارس و ادارات تولید کرده است.
کد خبر: ۹۰۷۹۶۳۹
|
۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، کاردانی کامپیوتر دارد و تخصص اصلی اش طراحی صنعتی است، با تمام نامهربانی ها و عدم حمایت مسئولین توانسته است تنها سیستم هوشمندساز کشور را با نام "نویس" برای استفاده مدارس، ادارات و دستگاه های اجرایی تولید کند، سیستمی که نمونه عملیاتی شده آن امروز در اختیار مدارس البرز، تهران و قزوین قرار گرفته است.

جوان بسیجی البرزی؛ مخترع تنها سامانه هوشمندساز کشور/

32 ساله است و با تفکر بسیجی اش سیستم تعاملی سازی را راه اندازی کرده است که بدون نیاز به کامپیوتر می توان روی دیوار با قلم به نوشتن پرداخت و با باز کردن برنامه های کامپیوتربه صورت لمسی فعالیت کرد.

محمد جواد روستاپیشه، جوان البرزی که عضو سازمان بسیج مهندسین صنعتی البرز است و با همراهی دوستش علیرضا چگینی طرح عملیاتی مذکور را ارائه کرده است، درباره جزئیات سیستم هوشمندساز نویس  می گوید: ویدئو پروژکتور صرفا یک دستگاه نمایش دهنده است، اما در طرح ما نوری که روی دیوار یا پرده یا تخته می افتد به صفحه ای لمسی با قلم تبدیل می شود.

اگرچه این طرح عملیاتی شده، به تولید رسیده و در حال حاضر به فروش می رسد اما پس از ارائه آن به آموزش و پرورش، آنها استاندارد این سیستم را از ما مطالبه کردند در حالی که نمونه های چینی مورد استفاده در مدارس فاقد استانداردهای لازم است.

تعدادی از سیستم های مذکور به مدارس غیر انتفاعی فروخته شد، متاسفانه غالب مدارس از مدل چینی استفاده می کنند درحالیکه ضربه پذیر است زیرا یک صفحه لمسی با ضربه دانش آموز از بین می رود اما سیستم ایرانی هوشمندساز نویس مسیر حرکت قلم روی تخته یا دیوار را پردازش کرده و آن را به مکان نمای موس تبدیل می کند.

قیمت تخته های چینی 3 الی 4 میلیون تومان و قیمت مدل ایرانی یک میلیون و 200 هزار تومان است، در مدارسی که از سیستم های چینی استفاده می کند متاسفانه از 10 کلاس چند سیستم خراب بوده و قابل تعمیر نیست و خدماتی ارائه نمی شود، درحالی هوشمندساز نویس ایرانی قابل تعمیر بوده و گارانتی لازم را دارد.

سیستم هوشمندساز نویس در آزمایشگاه فیزیک، شیمی، الکترونیک در قالب نرم افزار برای دانش آموزان کارایی دارد و سالن های کنفرانس نیز می توانند استفاده کنند.

متاسفانه ثبت اختراع عملا کاربردی ندارد و من از آن استقبال نکردم چرا که پس از ثبت اختراع طرح ما با کمی تغییرات با نام دیگری ثبت اختراع می شود.

هزینه ساخت طرح قریب به 900 هزار تومان است، اما صرفا بسیج از ما حمایت کرد و در مرکز رشد علمی فضایی به ما اختصاص داد.

بنیاد ملی نخبگان هیچ حمایتی نکرده است، طرح ما نمونه داخلی ندارد، پیش از این مادیران صفحه های لمسی را وارد می کرد و با یک نرم افزار اقدام به تولید سیستم می کرد اما ما از صفر تا 100 طراحی مدار چاپی تا برنامه نویسی را شخصا انجام می دهیم.

طرح ما تنها نمونه تولیدی در کشور است اما هیچ گونه حمایتی از ما نمی شود و همواره از جانب بازار فروش مشکل داریم، کیفیت و سرعت سیستم هوشمند ما مورد بررسی قرار گرفته و تا کنون هیچ خرابی نداشته است اما طمانی که برای فروش با شرکت ها صحبت می کنیم می گویند نمی توانیم به فروش برسانیم چون برندی ندارد.

با مراجعه به آموزش و پرورش، آنها مجوز فناری اطلاعات استان را مطالبه کردند و در نهایت فناوری اطلاعات استان به ما اعلام کرد که صرفا می توانیم از تخته های چینی استفاده کنیم و شما باید باید برای طرحتان استاندارد دریافت کنید در حالی که سیستم های چینی استاندارد لازم ندارد و در عین حال مصرف کننده های محصولات ما از آن راضی هستند.

ختم کلام  این جوان نخبه البرزی این است که اگر مطمئن باشم بازار فروش وجود دارد برای تولید بیشتر اقدام کرده سرمایه گذاران را پای کار می آورم اما متاسفانه در این بخش هیچ اقدامی توسط مسئولین صورت نمی گیرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها