خبرهای داغ:
معاون عمرانی استاندار:

جلب مشارکت مردم در آبادانی روستاها ضروری است

معاون عمرانی استاندار بیان کرد: به خاطر اعتقاد به عمران و آبادانی روستاها ،بدون طرح موضوع در شورای 30 درصد حداکثری از محل ارزش افزوده به روستاهای استان تخصیص داده شده است.
کد خبر: ۹۰۸۶۴۴۸
|
۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، نشست تخصصی کارگروه محیط زیست و خدمات عمومی دهیاری های کشور با حضور فرخزاد،معاون عمرانی استاندار ونجفی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراها ی قزوین و مدیران کل امور روستایی و شوراهای عضو کارگروه محیط زیست و خدمات عمومی دهیاری های کشور و پرهیزکاری عضو فعال تشکل زیست محیطی روستا برگزار شد.
فرخ زاد در این نشست ضمن تشکر از سازمان شهرداری ها و دهیاری ها بیان کرد: قبلا روال بر این بود که بخشنامه ها و ظوابط و ابلاغیه ها از مرکز تهیه و ابلاغ می شد و همه استانها موظف به اجرای آن بودند، اما با تعریف روال جدید استانها مستقیم در تصمیم گیری ها شرکت می کنند که این روال به مراتب اجرایی تر وبهتر از روش پیشین است چرا که هر استان با توجه به شرایط و ویژگی های خود تصمیمیات کاربردی تر و با قابلیت اجرایی بالاتر اتخاذ می نماید و امید است این روال در تمام حوزه های مختلف کشوری نیز پیاده شود.
وی افزود: اکنون که در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و مورد هجوم حجمه های رسانه های مختلف و معادین انقلاب هستیم ،هوظیفه داریم با مقایسه بین فعالیتهای چهل ساله انقلاب و انچه پیش از انقلاب وجود داشته است، دستاوردهای انقلاب را با آمار دقیق انعکاس دهیم. به طور مثال قبل از انقلاب تقریبا هیچ راه آسفالته روستایی وجود نداشته است اما امروز از حدود 5200 کیلومتر راه روستایی نزدیک به 2500 کیلومتر آسفالت شده است ، همچنین هیچ روستایی در استان گاز نداشته و اکنون ضریب نفوذ در 4 شهرستان استان 94 درصد است که تا پایان سال 5 شهرستان و تا سال آینده همه 6 شهرستان استان به ضریب نفوذ 95 درصد می رسد .
فرخ زاد با بیان اینکه وجود بانک اطلاعاتی کامل در خصوص اقدامات منجر به برنامه ریزی های بهتر و جامع تر خواهد شد ، خواستارتکمیل این اطلاعات از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری ها شد و گفت: اطلاعات کلی در خصوص فعالیتهای صورت گرفته در روستاها موجود است اما این اطلاعات به صورت دقیق و با آمار و ارقام موجود نیست و برخی نیز به صورت پراکنده است، به طور مثال اطلاعات اقداماتی که بر اساس ارزش افزوده انجام می گیرد موجود است اما خیلی از دستگاهها از اعتبارات خود هزینه می کنند و اطلاعاتی در خصوص اقدامات آنها به صورت متمرکز وجود ندارد.
فرخ زاد خاطر نشان کرد: دربحث توزیع ارزش افزوده که باعث تحولات بسیاری در روستاها شده است در استان قزوین به خاطر اعتقاد به عمران و آبادانی روستاها ،بدون طرح موضوع در شورای برنامه ریزی ، 30 درصد حداکثری از محل ارزش افزوده به روستاها تخصیص داده شد در حالی که اگر بر اساس معیار جمعیت توزیع می شد، حدود 24 درصد بود .
وی تاکید کرد: می بایست با سازو کار مناسب از موازی کاری اقدامات بخشداری ها و دهیاریها و بنیاد مسکن در روستاها جلوگیری کرد تا بتوان اقدامات بهتر و با کیفیت تری به روستاها ارائه کرد.
معاون عمرانی استاندار در خصوص خدمات آتش نشانی به روستاها گفت: نیازی نیست در تمام مناطق ماشین آتش نشانی مستقر شود بلکه باید با تغییر رویه و رویکرد در این خصوص سازکار بهتری ارائه نمود.
وی در پایان جلب مشارکت مردم در آبادانی روستاها را بسیار ضروری دانست و گفت: امروزه مشارکت مردم در روستاها در تمامی زمینه ها نسبت به گذشته کمتر شده است و باید با استفاده از ظرفیت تشکل ها بتوانیم مشارکت مردم را جلب نماییم.
1010/پ30/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها