دستگیری شکارچی متخلف در قروه

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: یک متخلف شکار در منطقه حفاظت شده بدر و پریشان شهرستان قروه دستگیر شد.
کد خبر: ۹۰۸۶۵۳۳
|
۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۳
 به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، فریبا رضائی  اظهار داشت: یک متخلف که اقدام به شکار غیرمجاز یک سر خرگوش کرده بود، توسط محیط بانان اداره محیط زیست شهرستان قروه دستگیر شد.

وی اضافه کرد: محیط بانان این واحد در جریان گشت و کنترل منطقه حفاظت شده بدر و پریشان موفق به دستگیری متخلف مذکور شدند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان افزود: از این متخلف علاوه بر لاشه خرگوش، تعداد یک قبضه اسلحه شکاری و پنج عدد فشنگ نیز کشف و ضبط شد.

رضائی اظهار داشت: پرونده این متخلف برای رسیدگی و صدور حکم به مراجع قضایی ارجاع شده است.

وی همچنین از رهاسازی یک عقاب استپی در شهرستان دهگلان خبرداد و گفت: یک بهله عقاب استپی (صحرائی) زخمی که توسط همیاران محیط زیست تحویل این اداره شده بود، پس از ۲ ماه مراقبت، درمان و تغذیه، در زیستگاه‌های دهگلان رهاسازی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان یادآور شد: رهاسازی این پرنده شکاری با ارزش پس از بیومتری، نمونه برداری، حلقه گذاری و همچنین اطمینان از بهبودی و به دست آوردن قدرت پرواز در شرایط کاملا سالم در طبیعت انجام شد.

وی با اشاره به اینکه عقاب استپی جزء پرندگان در معرض تهدید و حفاظت شده است، اضافه کرد: جمعیت این پرنده به واسطه تخریب زیستگاه و توسعه اراضی کشاورزی، خرید و فروش جوجه‌های آن و همچنین برخورد با خطوط انتقال برق در حال کاهش شدید است.

کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه حفاظت شده تالاب بین المللی دریاچه زریبار مریوان، منطقه حفاظت شده بیجار، منطقه حفاظت شده بدر و پریشان قروه، منطقه حفاظت شده عبدالرزاق سقز، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان سروآباد و ۲ منطقه شکار ممنوع زرینه اوباتو و دشت بیلو در نزدیکی تالاب زریبار است.

از مساحت ۲۹ هزار و ۱۳۷ کیلومتر مربعی استان کردستان ۱۰ درصد در قالب مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع تحت مدیریت حفاظت محیط زیست قرار دارد.
 

همچنین از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتار استان کردستان، بیش از ۳۷۴ هزار هکتار آن را جنگل تشکیل می‌دهد و جنگل‌های این استان که جز جنگل‌های زاگرس شمالی هستند در طول بیش از پنج هزار سال گذشته تشکیل شده و به لحاظ حفاظت از منابع آب و خاک، تولید محصولات فرعی، ذخایر ژنتیکی، مصارف درمانی، قابلیت‌های اکوتوریستی و ارزش‌های زیست محیطی دارای اهمیت منحصر به فردی هستند.
 
انتهای پیام/7727
ارسال نظرات
آخرین اخبار