خبرهای داغ:
زاهدی عنوان کرد:در ارتباط با تجهیزات گرمایشی، وسایل گرمایشی غیراستاندارد باید از فضای مدارس خارج شده و یا مورد بازرسی دقیق قرار گیرند. حتی وجود یک مورد اشتباه در این حوزه، زیاد محسوب شده و گاهی مشکلات این حوزه دچار چالش سیاسی می شود.
کد خبر: ۹۰۸۷۷۳۰
|
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۷

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین عصر امروز با حضور استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران و مسوولان استانی در سالن جلسات دفتر استاندار برگزار شد.

عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین در این جلسه بیان کرد:آموزش و پرورش یکی از متولیان اصلی تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد با شاخصه خای فرهنگی و ملی، دارای موقعیتی خاص می باشد.

وی گفت:ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی در مناطق مختلف استان، یکی از مهمترین وظایف آموزش و پرورش در راستای تامین فضایی مناسب جهت فرزندان این مرز و بوم است.

استاندار قزوین با اشاره به دستور جلسات مطرح شده اظهار کرد: یکی ازمنابع اعتبارات ما از محل اعتبارات ردیف دار استانی است و بحث دیگر بازآفرینی و نیز ایجاد فصای آموزشی در مناطق مسکن مهر است.

وی با اشاره به تجهیزات گرمایشی مدارس استان افزود:در ارتباط با تجهیزات گرمایشی وسایل گرمایشی غیراستاندارد باید از دور خارج شوند. حتی وجود یک مورد اشتباه در این حوزه، زیاد محسوب شده و گاهی مشکلات این حوزه دچار چالش سیاسی می شود.

 

آموزش و پرورش نتوانسته قدم خاصی بردارد

در ادامه داود محمدی نماینده مردم قزوین ، البرز و آبیک و رییس کمیسیون اصل ۹۰مجلس شورای اسلامی عنوان کرد:در استان و حتی در کشور ظرفیت های فراوانی داریم که در صورت استفاده مناسب، بسیاری از مشکلات موجود حل می شود اما متاسفانه از ظرفیت های بین بخشی، خوب استفاده نکرده ایم.

وی در ادامه اضافه کرد:به ویژه در راستای آموزش و پرورش، همه تلاش ما باید به ۲۴۰ هزار نفر دانش آموز گروه هدف باشد که نیاز به نگاه معطوف در این حوزه داریم.

رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:در مجلس وقتی قوانین نوشته شده، مطمینا با توجه به حوزه آموزش و پرورش نیز قوانینی مصوب شده که ماده ۲۷ یکی از این قوانین است.

محمدی افزود:اما آموزش و پرورش نتوانسته قدم خاصی بردارد و مسلما می توان از تغییر کاربری ها در این فضاهای آموزشی استفاده کرد.

 

ورود مسوولان در بخش کلان آموزشی

بهمن طاهرخانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این جلسه تصریح کرد:
بحران مدیریت در جهان ورود اولیا به امر آموزش و رفع آسیب های اجتماعی را می طلبد و در مدارس ما به لحاظ فقر آموزشی، عدم ارایه مطالبی با ارزش دینی تبدیل به یک بحران جدی تر شده است در حالیکه ما با توجه به دارا بودن پیشینه غنی باید به بحث تعلیم و تربیت اهمیت بیشتری دهیم.

وی گفت:این امر در سطح کلان کشور باید مورد توجه قرار گیرد و تا زمانیکه به کمال دست نیابیم در بحث تعلیم و تربیت، موفق نخواهیم بود.

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی افزود:اراده جمعی لازم است تا جوانان ما از فرهنگ ملی و اسلامی خود دور نشوند و در بخش کلان نیز مسوولان دولتی ورود یابند.

 

۱۰۱۰/پ۳۰/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها