به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر:

جشنواره غذاهای بومی و محلی در کنارک بر پا شد

به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی به همت بسیج حوزه مقاومت خدیجه کبری ناحیه مقاومت بسیج سپاه کنارک برپا شد.
کد خبر: ۹۱۰۹۵۴۵
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰

به گزارش خبرنگار بسیج از کنارک، به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی به همت بسیج حوزه مقاومت خدیجه کبری ناحیه مقاومت بسیج سپاه کنارک برپا شد.

سرهنگ پاسدار علی حق پرست، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کنارک در این برنامه ضمن خیر مقدم به فرماندار و رئیس سازمان تبلیغات کنارک، هدف از برپایی  این جشنواره را توجه به غذاهای بومی و محلی و سنتی سالم و همچنین پرهیز از استفاده از غذاهای فست فودی و ناسالم عنوان کرد.

وی افزود: در این جشنواره غذاهایی نظیر آش رشته، آش کشک، کشک‌ بادمجان و غذاهای محلی نظیر پکوره، کراهی، کابلی و انواع نان های محلی به نمایش گذاشته شد.

در پایان این برنامه سرهنگ حق پرست ضمن تقدیر و تشکر از بسیجیان شرکت کننده در جشنواره به کلیه شرکت کنندگان هدایایی را اهدا کرد.
ارسال نظرات