سرویس های خبری
‌استان ها
‌اقشار
سایر خدمات
کد خبر: ۹۱۱۸۶۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷- ۰۴: ۱۱
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کله پاچه و سیرابی با اشاره به کمبود کله و پاچه در بازار گفت: در تهران روزانه بین ۱۶ تا ۱۷ هزار کله پاچه نیاز است و روزانه بالغ بر ۱۰ هزار کله و پاچه در تهران کمبود داریم.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حسین رواسی با اشاره به کمبود کله و پاچه در تهران گفت: در تهران روزانه بین ۱۶ تا ۱۷ هزار کله و پاچه نیاز است و این نیاز در کل کشور بالغ بر ۵۰ هزار کله و پاچه است؛ این در حالی است که روزانه در کل کشور، ۲۰ هزار کله و پاچه وجود دارد و روزانه ۳۰ هزار کله و پاچه کمبود داریم و کمبود روزانه کله و پاچه در تهران روزانه بالغ بر ۱۰ هزار کله و پاچه است که این کمبودها باعث گرانی کله و پاچه در کشور شده است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کله پاچه و سیرابی اضافه کرد: متاسفانه کله و پاچه در دست دلال‌ها و واسطه‌ها است و این دلالان به هر قیمتی که بخواهند آن را می‌فروشند.

رواسی با اشاره به تلاش برای واردات کله و پاچه برخی مخالفت‌ها برای واردات کله و پاچه از خارج به کشور گفت: ما بالغ بر ۴ سال است پیگیریم که کله و پاچه گوسفندی که در خارج از کشور ذبح می‌شود و لاشه آن وارد می‌شود هم به کشور بیاید؛ این در حالی است که در کشورهای دیگر کله و پاچه مصرفی ندارد ولی کله و پاچه یک غذای سنتی ما ایرانی‌ها است.

وی ادامه داد: در این سال‌ها برای واردات کله و پاچه موافقت نشد ولی خوشبختانه اخیراً شبکه دامپزشکی برای وارد کردن کله و پاچه موافقت کرده است ولی عنوان شده برای واردات کله و پاچه، ارز مرجع تعلق نمی‌گیرد؛ این در حالی است که ما بارها اعلام کرده‌ایم در صورت موافقت با واردات کله و پاچه، ما نیازی نداریم تا ارز مرجع بگیریم.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کله پاچه و سیرابی گفت: ما بررسی کرده‌ایم اگر بجای واردات لاشه گوشت، گوسفند زنده وارد و در داخل ذبح شود، ۴۲ شغل و صنف از دباغ، قصاب، کارگر و … رونق می‌گیرد؛ این در حالی است که تا سال ۶۰، گوسفند زنده وارد کشور می‌شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
گزارش خطا
نظر ‌بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
tr_sar
آخرین اخبار
tc_sar
tl_sar