مسئول آشپزخانه آماد و پشتیبانی سپاه استان آذربایجان شرقی در گفتگو با بسیج:
مسئول آشپزخانه آماد و پشتیبانی سپاه آذربایجان شرقی گفت: روزانه دوهزار و ۵۰۰ پرس غذا در هر سه وعده صبحانه، ناهار و شام آماده می‌کنیم و به ارائه سرویس می‌پردازیم.
کد خبر: ۹۱۲۱۷۲۶
|
۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۴

عادلی در گفتگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی در خرمشهر، اظهار داشت: علاوه بر آذربایجان شرقی، استان های اصفهان، شیراز، قم، بوشهر و البرز هم غذای‌شان را از آشپزخانه سپاه عاشورا تهیه می‌کنند.

وی افزود: کیفیت و قیمت غذاهای آذربایجان شرقی نسبت به دیگر استان ها بهتر است، چراکه دستگاه‌های آشپزخانه مکانیزم است و بهداشت محوطه نیز وضعیت خیلی خوبی دارد.

عادلی با اشاره به تعداد کارکنان آشپزخانه، خاطرنشان کرد: تعدادی کادر، تعدادی سرباز و تعدادی هم بسیجی به صورت افتخاری مشغول خدمت‌رسانی به زائران هستند که جمع آن ها به ۱۵ نفر می‌رسد.

ارسال نظرات