مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدی خبر داد

اعلام آمادگی برای بازسازی بنگاه‌های تولیدی مناطق سیل زده

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدی کشور آمادگی برای جلب و جذب مشارکت های مردمی در جهت احیاء و بازسازی بنگاه های تولیدی با اولویت بنگاه های فعال در بخش کشاورزی، عمرانی و ساختمانی و صنایع دستی اعلام کرد.
کد خبر: ۹۱۲۴۴۱۴
|
۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، علیرضا مرادی، مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدی کشو با اشاره به اتفاقات جوی رخ داده در کشورکه به نابودی بسیاری از زیرساخت های کشاورزی و صنعتی در کشور منجر شده و خسارات سنگین به تولیدکنندگان و قشر کارگر وارد کرده است، تاکید کرد: اولویت در شرایط فعلی احیاء و بازآفرینی ظرفیت‌های اقتصادی از بین رفته با کمک دولت و دستگاه های متولی و عاملیت تشکل های مردمی نهاد اعم از تعاونی ها، اتحادیه های بالادستی، اصناف و دیگر مجموعه های مرتبط با بحث تولید است تا بلکه ضمن التیام آلام خسارت دیدگان، بتوان در فضای کنونی کشور با الهام از رهنمودهای رهبری، زیربنای اقتصاد کشور را متناسب با نیاز روز کشور و مطابق با استانداردهای روز تعریف و احیاء کنیم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای تولیدی کشور آمادگی این اتحادیه را برای استفاده از تمام ظرفیت های در اختیار برای جلب و جذب مشارکت های مردمی در جهت احیاء و بازسازی بنگاه های تولیدی با اولویت بنگاه های فعال در بخش کشاورزی، عمرانی و ساختمانی و صنایع  دستی اعلام کرد.

مرادی توضیح داد: اتحادیه تعاونیهای تولیدی کشور برخوردار از ظرفیت ارتباطی بی واسطه با نهادها و ارگان های تصمیم گیر و مجری، قصد دارد با استفاده از مشوق ها و حمایت های دولتی و جلب و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی نسبت به بازیابی ظرفیت های اقتصادی از دست رفته از طریق ایجاد بنگاه های زودبازده در بخش های صنایع دستی، کشاورزی (کشت و داشت و برداشت)، فعالیت های صنعتی مرتبط تا مرحله بازاریابی و فروش و نگهداشت بازار در کنار مردم و با عموم مردم همسو و همراه باشد.

وی همچنین گفت: اتحادیه سراسری تعاونیهای تولیدی کشور در راستای اهداف و رسالت تعاون آمادگی خود را جهت بازسازی کارگاههای صنایع دستی و خرید کالاهای تولیدی آنها به صورت نقدی درمناطق سیل زده کشوراعلام می دارد و یک شرکت تعاونی را به عنوان  ستاد معین تعیین کرده است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای تولیدی کشوربا اشاره به نامگذاری سال 1398 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال رونق تولید اظهار کرد: این نامگذاری  از آن جهت حائز اهمیت است که رهبری در سال 1398 به موجب اتفاقات و جریان های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی روز ایران و جهان و مطالعات و پژوهش های صورت گرفته در این مسیر، سعی در هدایت اذهان جمعی اعم از مسئولان تصمیم گیر و اجرایی کشور و عموم مردم به سمت اقتصاد تولید محور و اشتغال پایدار داشته‌اند.

وی ادامه داد: با علم بر وضعیت نابسامان بنگاه های تولیدی در گرایش های مختلف و رکود اقتصادی توأم با تورم به عنوان بزرگترین معضل و تهدید اقتصادی در ایران، قطعاً مقام معظم رهبری حسب شرایط خاص اقتصاد کشور و با آگاهی ازعواقب تداوم شرایط فعلی اقتصادی روز، بحث رونق تولید و تأکید بر هدایت ظرفیت‌های پوششی، خدماتی، سرمایه ای و... به سمت تولید را متذکر شده اند و با نام‌گذاری سال 98 به عنوان سال رونق تولید بی تعارف و به عنوان فصل الخطاب رهنمودهای مکرر، سعی در تفهیم شرایط فعلی جامعه ایران و تکلیف وظایف به مردم و مسئولان تصمیم گیر و اجرایی داشته‌اند تا با جلب و جذب مشارکت عامه مردم در فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بتوانند راه‌گشای مشکلات ومعضلات روز کشور باشند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدی کشور تصریح کرد: بالطبع در چنین شرایطی، همسویی برخی مسئولان و متولیان تصمیم گیر و اجرایی کشور از جمله قوه قضائیه، مجلس و بدنه دولت و تشکل های مردم نهاد در تبعیت از فرمایشات رهبری به شرط وفاق جمعی و اهتمام سازمان یافته برای خروج از سیستم اقتصاد سرمایه‌داری و استفاده از ظرفیت های بالقوه اقتصاد مردمی می تواند بارقه امید و تلاش و همت ملی در دستیابی به اهداف کلان اقتصادی کشور باشد.

وی در عین حال گفت: البته اذعان به تحقق اهداف مستتر در فرمایشات مقام معظم رهبری طی تمام سنوات گذشته سابقه داشته است ولیکن عمل به شعائر داده شده و حمایت‌های ضمنی و لفظی و دستوری در سال98 تنها راه خروج از بن‌بست های پیش‌رو است.

مرادی همچنین گفت: از آنجا که اولویت و مسئله فوری و جدی کشور، مسئله اقتصاد است که منجر به کاهش ارزش پول ملی، کاهش مشهود درآمد و قدرت خرید مردم، کم کاری و تعطیلی بسیاری از بنگاه ها و کارخانجات کشور، رکود گسترده در حوزه صنعت ساختمان کشور با دربرگیری بیش از 300 شغل مرتبط، رشد نرم و بی رویه نرخ تورم و بیکاری و ... شده است، کلید حل کلیه مشکلات و معضلات مطرح را مقام معظم رهبری در "توسعه تولید ملی" تشخیص و بر دقت نظر و اتخاذ تمهیدات اجرایی در این خصوص را خواستار شده اند.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار