خبرهای داغ:
تولیت حرم حضرت معصومه (س) گفت: در زمینه آزادسازی زندانیان افراد مختلف از جمله خیرین، طلبکاران، نهادها و خویشاوندان زندانیان جرائم غیرعمد در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا بتوانیم به نتیجه برسیم.
کد خبر: ۹۱۳۲۱۳۵
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۷
 
به گزارش خبرگزاری بسیج ازقم، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی ظهر امروز در دیدار شورای معاونان اداره‌کل زندان‌های و اعضای ستاد دیه استان که در سالن محراب شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد اظهار داشت: شیطان و شیطان‌پرستان می‌خواهند که زندانی به صورت کامل از جامعه جدا شود و به یک عنصر شرور خالص در دست شرور بزرگ یعنی شیطان تبدیل شود.

وی با بیان اینکه بر اساس آموزه‌های اسلامی باید افرادی که در زندان هستند به جامعه برگردانده شوند، افزود: برنامه‌های فرهنگی حرم حضرت معصومه (س) برای زندانیان نیز دنبال خواهد شد تا بتوانیم شاهد رجوع زندانیان به نفس پاک آن‌ها باشیم.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) ادامه داد: نگاه اهل‌بیت (ع) این است که شخص زندانی از مردم به کلی جدا نباشد، در روایات مشاهده می‌شود که گاهی پیامبر اسلام (ص) فردی را در مسجد یا منازل افراد یاران خود زندانی می‌کردند که این موضوع نشان می‌دهد که نمی‌خواستند شخص زندانی از جامعه جدا شود.

امام جمعه قم تصریح کرد: شخص زندانی با جرمی که انجام داده خود را از جامعه جدا کرده، اما این اشکال و خطای اوست و ما این اشکال را تأیید نمی‌کنیم، در شهر قم به‌عنوان یک شهر الگو تا میزانی که مباحث امنیتی به ما اجازه دهد باید به این موضوع توجه شود و ارتباط زندانی با جامعه را حفظ کنیم.

سعیدی ادامه داد: به هر میزانی که مظاهر و آیین‌های اسلام را اجرا کنیم به اسلام و اهل‌بیت (ع) نزدیک‌تر می‌شویم و به‌عنوان یکی از دستور‌های الهی به دنبال خود برکات و نعمت‌های بسیاری را به دنبال دارد.
وی گفت: در زمینه آزادسازی زندانیان افراد مختلف از جمله خیرین، طلبکاران، نهاد‌ها و خویشاوندان زندانیان جرائم غیر عمد در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا بتوانیم به نتیجه برسیم.

حجت الاسلام سید علی تهامی مدیرکل امور زندان‌های استان قم نیز در این مراسم اظهار داشت: سال گذشته در مجموع بدهی دو میلیارد تومانی چندین زندانی را برطرف کردیم.

وی افزود: ۱۵۶ نفر در زندان با ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی داریم که دارای جرائم غیرعمد و واجد شرایط ستاد دیه هستند.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای اشتغال زندانیان در زندان‌های استان قم بیان کرد: در راستای تبدیل زندان‌ها به دانشگاه، برنامه منسجمی برای زندانیان تعریف می‌شود تا زندانیان در طول دوران حبس خود با آموزه‌های مورد نیاز و مهم آشنا شوند.

مدیرکل امور زندان‌های استان قم ادامه داد: ستاد دیه در سطح کشور سالانه ۴۰۰ گلریزان را برگزار می‌کند، طی سه سال اخیر این ستاد فعالیت خود را در قم به صورت جدی دنبال کرده و به دستاورد‌های قابل توجهی رسیده است و به‌عنوان نمونه سال ۹۶ در نخستین گلریزان توانستیم ۶۸ نفر از زندانیان را با رفع بدهی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی آنان، آزاد کنیم.

تهامی با اشاره به افزایش ۴۴ درصدی آمار زندانی‌های آزادشده سال گذشته نسبت به سال ۹۶، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ آزادسازی زندانیان غیرعمد یکی از دستاورد‌های ستاد دیه است چراکه اکنون در طول سال شاهد مشارکت خیرین در این امر خیر هستیم.
ارسال نظرات