سید ساجد یعقوبی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مطرح کرد:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل: در حال حاضر بیش از دو هزار ۵۳۹ بیمار خاص در این استان تحت حمایت و مراقبت‌های درمانی قرار دارند.
کد خبر: ۹۱۳۸۰۸۶
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، قدرت اخوان اکبری در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه ۲۵۰۰ بیمار خاص در اردبیل تحت حمایت و مراقبت‌های درمانی قرار دارند تصریح کرد: از این تعداد هزار و ۲۰۰ نفر دارای بیماری ام اس، ۵۰۰ نفر بیماران پیوند شده فعال، ۵۰۵ بیمار دیالیزی، ۲۳۴ بیمار هموفیلی و ۱۰۰ بیمار تالاسمی هستند.

وی با اشاره به ارائه کمک‌های مالی و دارویی به میزان بیش از ۱۷ میلیارد ریال به بیماران خاص و صعب العلاج استان از سوی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل یادآور شد: در قالب این کمک‌ها و حمایت‌ها، تمام خدمات تشخیصی، درمانی، دارویی و توانبخشی اینگونه بیماران در بخش دولتی و دانشگاهی با فرانشیز رایگان برای این بیماران ارائه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: همچنین خدمات سرپایی مانند داروهای مصرفی، انجام خدمات پاراکلینیکی مثل ام آر آی و… در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی تحت پوشش با فرانشیز رایگان ارائه می‌شود.

وی متذکر شد: اخیراً نیز با هماهنگی اداره بهزیستی استان اردبیل اقدام به عقد قرارداد با دو مرکز توانبخشی جهت ارائه خدمات به کودکان مبتلا به اوتیسم شده که در هفته آینده به بهره برداری خواهد رسید.

اخوان اکبری ادامه داد: همچنین مقرر شده انجمن تالاسمی استان اردبیل توسط خود بیماران تالاسمی مدیرت شده و به‌کارگیری شوند و خود بیماران شخصاً پیگیر امورات مربوطه باشند و تمام دستگاه‌ها و عوامل اجرایی نیز پشتیبان و حامی این بیماران خواهند بود.

وی با اشاره به حمایت انجمن‌ها و نهادها از بیماران خاص بیان داشت: در حال حاضر انجمن‌هایی مانند انجمن حمایت از بیماران کلیوی، ام اس و… در این استان به طور جدی و فعال در کنار مراکز دانشگاهی خدمات رفاهی و مساعدت‌های مالی برای این بیماران انجام می‌دهند.

اخوان اکبری اضافه کرد: علاوه براین براساس مکاتبات و پیگیری‌های به عمل آمده ابهامات موجود در پاره‌ای از دستورالعمل‌های اجرایی بیماران خاص و صعب العلاج و بحث سرپایی بودن آنها، اخیراً بسته حمایتی و شیوه نامه حمایتی برای این بیماران که خارج از تعهدات بیمه می‌باشد به دانشگاه‌ها ابلاغ گردیده که در حال پیگیری و اجرایی شدن است.

ارسال نظرات