یک کارشناس تغذیه و طب اسلامی گفت: طب اسلامی موثرترین روش در سلامت و افزایش طول عمر انسان است
به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، مهدی برزو، کارشناس طب اسلامی در پایگاه نجمه خاتون سمنان در خصوص شیوههای درست تغذیه بیان کرد: شناختن طب اسلامی و رعایت آن میتواند کمک بسیار زیادی به سلامت و طول عمر انسان کند.
وی ادامه داد: خوردن برخی از موادهای غذایی قبل از غذا مضر مانند خیار بسیار مضر است
برزو افزود: خوردن برخی خوراکیها بعد از غذا مانند کاهو به هضم غذا کمک میکند.
وی با اشاره بر عواملی که به هضم بهتر و سریعتر غذا کمک میکند، ادامه داد: جویدن زیاد غذا، نخوردن غذاهای ناهمگون (ماست وماهی)، درهم خوری نکردن چند ماده غذایی یا چند میوه باهم دریک زمان، ریزه خوری نکردن، نخوردن آب بین غذا، جویدن چند سیاه دانه درروز برای افراد پرفشارخون از جمله مواردی است که به هضم مواد غذایی و خوراکی کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: سیاه دانه قویترین انتی بیوتیک، رقیق کننده خون، بازکننده رگها و درمان هر بیماری است.
وی ادامه داد: خوردن برخی از موادهای غذایی قبل از غذا مضر مانند خیار بسیار مضر است
برزو افزود: خوردن برخی خوراکیها بعد از غذا مانند کاهو به هضم غذا کمک میکند.
وی با اشاره بر عواملی که به هضم بهتر و سریعتر غذا کمک میکند، ادامه داد: جویدن زیاد غذا، نخوردن غذاهای ناهمگون (ماست وماهی)، درهم خوری نکردن چند ماده غذایی یا چند میوه باهم دریک زمان، ریزه خوری نکردن، نخوردن آب بین غذا، جویدن چند سیاه دانه درروز برای افراد پرفشارخون از جمله مواردی است که به هضم مواد غذایی و خوراکی کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: سیاه دانه قویترین انتی بیوتیک، رقیق کننده خون، بازکننده رگها و درمان هر بیماری است.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار