عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هر کدام از بقاع متبرکه منشاء برکات معنوی و فرهنگی بسیاری برای کشور هستند و می توان بیش از پیش این ظرفیت های فرهنگی را فعال کرد.
کد خبر: ۹۱۵۵۴۳۲
|
۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، حجت الاسلام و المسلمین مصباحی مقدم، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در آئین تکریم و بزرگداشت امامزادگان استان البرز که با محوریت امامزادگان یحیی، بی بی شهربانو و بی بی سکینه(ع) در روستای دوزعنبر برگزار شد، گفت: 10 هزار و 615 امامزاده در 8 هزار  15 بقعه جمهوری اسلامی وجود دارد که هر کدام از این بقاع متبرکه منشاء برکات معنوی و فرهنگی بسیاری برای کشور هستند و می توان بیش از پیش این ظرفیت های فرهنگی را فعال کرد.

ظرفیت های فرهنگی امامزادگان بیشتر مورد توجه قرار گیرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تا 30 سال پیش بیش‌از 50 میلیون سید در سراسر جهان وجود داشته است، اعلام کرد: عمده این افراد در غرب آسیا و بخش دیگری از آن‌ها در شمال غرب آفریقا، شرق آسیا و جنوب آفریقا مستقر هستند. تأثیرگذاری و اهمیت سادات در جهان غیر قابل انکار است. شیخ معروف زکزاکی به تنهایی موفق شد تا 25 میلیون نفر را در نیجریه شیعه کند؛ همچنین بزرگترین و تأثیرگذارترین فرماندهان انقلاب الجزایر جزو سادات بودند.

مصباحی مقدم با این بیان که قدردان خادمین بقاع متبرکه هستیم، گفت: ظرفیت های فرهنگی امامزادگان بیشتر مورد توجه قرار گیرد. مردم در بقاع متبرکه احساس آرامش می‌کنند چرا که این اماکن کانالی برای ارتباط با خداوند است؛ آثار و برکات بقاع متبرکه برای مردم قابل درک است.

وی حفظ بقاع متبرکه و نگهداری از این اماکن را یک وظیفه مهم برای خادمین مجموعه برشمرد و اضافه کرد: حفظ و نگهداری آثار و آنچه که تحت عنوان موقوفات است از دیگر وظایف خادمین به شمار می‌آید چرا که موجب می‌شود مردم بیش از پیش به عمل وقف تشویق شوند. باید دقت شود تا موقوفات دقیقا در محل مورد نظر واقف صرف شود که این امر علاوه بر تکلیف شرعی بودن، اعتماد عمومی مردم را هم به همراه دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان سخنان خود به تاریخ حضور امام رضا(ع) در ایران اشاره کرد و افزود: اغلب امامزادگان با توجه به حضور امام رضا (ع)  در ایران اقدام به طی مسیر طولانی مدینه تا خراسان کردند از همین رو تعداد امامزادگان در کشور قابل توجه است و حضور این شخصیت های جلیل القدر بستری برای آشنایی مردم ایران با فرهنگ ناب اهل بیت(ع) و عمیق شدن ریشه های تشیع در این خطه شده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها