هشدارهای مهم بهداشتی مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی به مناسبت عید قربانY

گوشت تازه قربانی را پیش از مصرف حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی در جریان بازدید از موسسه خیریه مستمندان تبریز و کمیته امداد امام خمینی(ره) تبریز با اشاره به اهمیت نظارت و رعایت موازین بهداشتی در جایگاه های ذبح بهداشتی دام، بر لزوم رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی توسط مردم شریف استان تاکید کرد.
کد خبر: ۹۱۶۴۷۰۰
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، امیرحسبن بهداد از مردم خواست بدون استفاده از وسایل حفاظتی (دستکش و عینک) از تماس با لاشه، احشاء، خون و ترشحات دام خودداری شود و پس از تماس با گوشت و امعاء و احشای دام حتماً دست‌ها را با آب وصابون بشوئید.

وی در خصوص پیشگیری از بروز بیماری های خطرناکی مثل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و...،  بیان کرد: مردم از مصرف گوشت تازه ذبح شده و آلایش های نپخته یا نیم پز جداً خودداری کرده و گوشت تازه را به مدت  ۲۴ ساعت و جگر را تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند.

دکتر بهداد در خصوص شهروندانی که قصد دارند دام های قربانی خود را به غیر از محل های تعیین شده جهت ذبح، قربانی کنند، گفت: مردم عزیز استان می توانند جهت درخواست حضور اکیپ های نظارتی، با شماره تلفن 1512 و یا 34445000 تماس حاصل نمایند،  اکیپ های سیار این اداره در تبریز و تمامی شهرستان های استان آمادگی دارند در محل های ذبح قربانی در سطح شهر حضور یافته و بر رعایت اصول بهداشتی و نحوه شرعی دام ذبح شده نظارت کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار