رئیس بسیج  مستضعفین با تصریح بر اینکه بنا نیست مثل امریکایی ها و نئولیبرالها  برای مدیریت اقتصادی اقدام کنیم،تاکید کرد: باید برای رفع مشکلات اقتصادی از الگوی اقتصاد اسلامی استفاده کنیم که در این الگو هیچ خلا تئوریکی وجود ندارد.
کد خبر: ۹۱۶۵۲۲۶
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵

مشکلات اقتصادی کشور با الگوی اقتصاد اسلامی قابل حل است

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، سردار غلامرضا سلیمانی پیش از ظهر امروز در نشست مجمع عالی بسیج استان ، که این مراسم بصورت زنده از شبکه تبرستان پخش شد، استان مازندران را از استان های نمونه و موفق در بخش محرومیت زدایی خواند و اظهار کرد: در دهه فجر سال گذشته بسیج 40 هزار پروژه محرومیت زدایی را در کشور کلید زد که سپاه کربلا  هر ماه با بهره برداری بخشی  از این پروژه ها بسیار موفق عمل کرد.

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه استان مازندران دارای پیشنیه تاریخی و فرهنگی غنی در تاریخ ایران و اسلام است، خاطر نشان کرد: ظرفیت مجمع عالی بسیجیان برای تقویت  زیرساخت های فرهنگی بسیار مناسب است.

رئیس بسیج مستضعفین کشور در ادامه سخنان خود به برنامه ریزی سنگین استکبار جهانی با فرماندهی و مدیریت آمریکای جهانخوار  علیه جمهوری اسلامی ایران در طی این چهل سال اشاره کرد و گفت:  استکبار یک جبهه گسترده و بزرگ علیه انقلاب اسلامی تشکیل داد و با استفاده از حکام مرتجع منطقه  برای کند کردن حرکت انقلاب اسلامی و جلوگیری از تبدیل شده ایران اسلامی  به یک الگو برای جهان اسلام و در  دنیا  در حال  تلاش است.

سردار سلیمانی با تاکید بر اینکه  ملت ایران توانست با پیروزی و ثبات قدم  وارد پنجمین دهه انقلاب اسلامی خود بشود، اظهار کرد:ملت ایران در حالی اربعین انقلاب را پشت سر گذاشت که در یک موقعیت ویژه و استنثایی قرار داد.

رئیس بسیج مستضعفین در همین رابطه تبیین بیانیه گام دوم انقلاب را مهم دانست و افزود: بیانیه گام دوم انقلاب یک سند راهبردی برای ما در مراحل پیش رو است تا موفقیت های انقلاب اسلامی در آن تثبیت و گسترش پیدا کند.

سردار سلیمانی به توجه الزمات پیشبرد سند گام دوم انقلاب  خاطرنشان کرد:اگر ملت  به این الزمات توجه نکرده بود ما هم اکنون شاهد موفقیت ها در کشور نبودیم.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به مولفه های قدرت ملت ایران اشاره کرد و  گفت: ملت در همه زمینه های از جمله فرهنگی ،سیاسی، اقتصادی ،دفاعی و علمی وفناوری  دارای مولفه های قدرت است و تمام ظرفیت های لازم را برای تبدیل شدن به یک قدرت استثنایی  دارد.

رئیس بسیج مستضعفین مردم سالاری دینی را مهم ترین مولفه قدرت در بخش سیاسی دانست و تاکید کرد: مشابه مردم سالاری جمهوری اسلامی ایران در دنیا وجود ندارد.

سردار سلیمانی به برگزاری انتخابات در کشور اشاره و اضافه کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات در مقایسه با  دموکراسی مصطلح  کشورهای جهان ، مشارکتی ستودنی است.

به گفته رئیس بسیج مستضعفین قانون اساسی ایران قانونی مترقی و اسلامی است که به نام مکتب سیاسی جمهوری اسلامی به دنیا عرضه می شود.

این مقام مسئول قدرت فرهنگی  ایران را ستایش برانگیز برشمرد و با اشاره به سابقه تاریخی ایران افزود:حضور چشمگیر مردم در مناسبت های مذهبی و دینی نشان دهنده  روح ایرانی اسلامی در ملت ایران  است.

سردار سلیمانی قدرت فرهنگی را الگوی جهان اسلامی خواند و ادامه داد: با توجه به روحیه مقاومتی که در ملت ایران وجود دارد کانون توجه کشورهای اسلامی  است .

رئیس بسیج مستصعفین در ادامه  به تشریح  قدرت دفاعی ایران پرداخت و افزود: ایران از نظر قدرت دفاعی جز 8 کشور برتر دنیا است که تعجب جهانیان را برانگیخت .هرچند قدرت نظامی براساس محاسبات مادی و تکنولوژی است اما در واقع قدرت ملت ایران قدرت معنوی اسلامی این کشور می باشد.

سردار سلیمانی به اشاره به قدرت علمی و فناوری و بیان اینکه ایران از نظر قدرت سدسازی در رتبه دوم جهان است، اضافه کرد:قدرت اقتصادی ملت ایران هم منحصر است و از لحاظ ذخایر فسیلی رتبه یک در دنیا را دارد.

رئیس بسیج ظرفیت عظیم نیروهای جوان تحصیلکرده و مردمی و نیز موقعیت جغرافیایی را مهم ترین ویژگی ممتار کشور برشمرد و ادامه داد: همه زیرساخت های اقتصادی در کشور مهیا است اما اگر امروزه دچار مشکلات اقتصادی هستیم دلیلش کم توجهی به ویژگی های حکومت دینی مردم سالاری و فاصله گرفتن از آرمان های انقلاب و نیز اجرا نکردن دستورات کامل رهبر معظم انقلاب است که شاهد بیکاری و کاهش ارزش پولی و.... در کشور هستیم.

به گفته سردار سیلمانی توجه به الگوی توسعه غیربومی از نوع غربی و الگوی توسعه بانک جهانی ایران را دچار مشکلات اقتصادی کرد.

رئیس بسیج  مستضعفین با تصریح بر اینکه بنا نیست مثل امریکایی ها و نئولیبرالها  برای مدیریت اقتصادی اقدام کنیم ،تاکید کرد: باید برای رفع مشکلات اقتصادی از الگوی اقتصاد اسلامی استفاده کنیم که در این الگو هیچ خلا تئوریکی وجود ندارد.


انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها