کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط بخش تغذیه و رژیمهای غذایی بیمارستانی هم زمان با گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط بخش تغذیه و رژیمهای غذایی بیمارستانی، هم زمان با گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند باحضور بیش از ۱۰۰ نفر از کارشناسان و پرستاران مراکز درمانی شاهرود در سالن سلامت دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
در این کارگاه فاطمه حسین پور کارشناس تغذیه دانشگاه هدف از برگزاری این دوره را همبستگی بیشتر کارشناسان تغذیه و پرستاران در مراقبت از بیمار دانست.
حسین پور گفت: تغذیه در بهبود وپیشگیری از وخیمتر شدن بیماری، اثربخشی داروها، کوتاه شدن مدت بستری بیمار، افزایش سیستم ایمنی، تحمیل بار هزینه کمتر به مراکز درمانی و بیمار نقش موثری دارد.
لازم به ذکر است، مباحث این کارگاه شامل آشنایی با ضوابط بخش تغذیه بیمارستان، نسخههای اعتبار بخشی تغذیه، رژیمهای غذایی بیمارستانی و تداخل دارو و غذا بوده است.
در این کارگاه فاطمه حسین پور کارشناس تغذیه دانشگاه هدف از برگزاری این دوره را همبستگی بیشتر کارشناسان تغذیه و پرستاران در مراقبت از بیمار دانست.
حسین پور گفت: تغذیه در بهبود وپیشگیری از وخیمتر شدن بیماری، اثربخشی داروها، کوتاه شدن مدت بستری بیمار، افزایش سیستم ایمنی، تحمیل بار هزینه کمتر به مراکز درمانی و بیمار نقش موثری دارد.
لازم به ذکر است، مباحث این کارگاه شامل آشنایی با ضوابط بخش تغذیه بیمارستان، نسخههای اعتبار بخشی تغذیه، رژیمهای غذایی بیمارستانی و تداخل دارو و غذا بوده است.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار