دبیرکل حزب الله لبنان امشب و در جریان برگزاری مراسم شب قدر اقدام به ایراد سخنرانی می کند.
برخی از مهمترین سایتهای اینترنتی دولتی در عربستان بر اثر حمله سایبری از کار افتادند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) به دنبال حمله امروز نظامیان صهیونیست به نمازگزاران و نگهبانان مسجد الاقصی در بیانیهای برای انتفاضه سراسری دفاع از الاقصی در دهه سوم ماه رمضان فراخوان داد.
رژیم صهیونیستی از گسترش دامنه درگیریها به دیگر شهرهای فلسطین اشغالی در پی تشدید تنشها در قدس اشغالی و مسجدالاقصی ابراز نگرانی کرد.
بر اثر وقوع انفجار تروریستی که از سوی گروهک تکفیری داعش در بزرگترین و قدیمیترین مسجد شیعیان در قلب شهر مزارشریف در افغانستان حین برگزاری نماز ظهر رخ داد، ۴۰ نفر شهید و ۱۰۰ تَن زخمی شدند.
کمیته وزرای خارجه عرب در نشست فوری امروز در اردن بر ضرورت توقف فوری تجاوزات صهیونیستی در قدس و مسجدالاقصی تأکید کردند.
اریک والبرگ:برگزاری این روز در واقع واضح ترین نشانه از وحدت و اتحاد میان سنی و شیعه محسوب می شود، موضوعی که در دین اسلام بسیار مهم است.»
وزارت خارجه عراق ضمن انتقاد شدید از عملیات اخیر ترکیه، تأکید کرد که نیروهای آنکارا باید به صورت کامل از خاک عراق خارج شوند؛ به نحوی که نشانگر احترام به حاکمیت ملی باشد.
منابع خبری از پرواز جنگنده های رژیم صهیونیستی در حریم هوایی نوار غزه خبر میدهند.
چارچوب هماهنگی احزاب شیعی عراق طی جلسهای با چند ائتلاف و حزب دیگر، بر لزوم ایجاد تحول در روند سیاسی و حرکت به سمت گامهای عملی برای تشکیل دولت و برآوردن خواستههای مردم عراق تاکید کرد.