معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد آذربایجان شرقی با اشاره به ارائه خدمات و حمایت های تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت، گفت: 14 هزار و 146 دانش آموز و دو هزار دانشجو تحت حمایت کمیته امداد استان هستند.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی در یادواره شهدای محله خیابان تبریز، گفت: اگر ما امروز به یک قدرت تراز اول جهانی در حال تبدیل شدن هستیم و توانستهایم در 40 سال گذشته همه تهاجمات استکبار را خاموش کنیم بهبرکت خون شهداست.
شهید محسن حججی از مدافعان حرم آل الله عزت و اقتدار را در برابر دشمن چنان فاتحانه و عاشقانه نشان داد که ابرقدرت ها را شکست چنان که هیچ واژه ای توان بیان آن را ندارد.
دوران دفاع مقدس در تاریخ انقلاب اسلامی از برگ های زرین تاریخ انقلاب به شمار می رود که در آن مردان و زنان در کنار هم برای اعتلای میهمن اسلامی مان تا پای جان آمدند و نقش بانوان نیز در آن کمتر از مردان نبوده است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ساعتی پیش در آیین رژه نیروهای مسلح در تبریز، نشان دادن اقتدار نیروهای مسلح را پاسخی به یاوه گویی و سخنان سخیف ترامپ عنوان کرد.
استودیو قرآنی شهر تبریز امروز با حضور حجت الاسلام حشمتی؛ معاون قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح خواهد شد.
فعال فرهنگی و شاعر جوان بسیجی با بیان اینکه همه داشته های ارزشمند ما جزو فرهنگ هستند و باید از آن ها صیانت کنیم، اظهارداشت: تا زمانی که به جای شایسته سالاری ژن خوب در فرهنگ ما ریشه بدواند راه به جایی نمی بریم.
مسئول هیات رزمندگان اسلام آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: در این همایش شیرخوارگان حسینی حداقل بیست هزار نفر از بانوان با فرزندان خود حضور خواهند داشت.
مادران شهدا زنان شیردلی هستند که فرزندان خود را برای دفاع از اسلام و انقلاب و در پیروی از فرامین رهبر کبیر انقلاب به جبهه های نبرد حق علیه باطل فرستادند تا وجبی از این خاک به دست دشمنان اسلام و انقلاب نیفتد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس از اتمام ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز خبر داد و گفت: این مرکز فرهنگی همزمان با هفته دفاع مقدس افتتاح و به بهره برداری می رسد.