میری در نشست بصیرتی پایگاه المهدی بسیج اصناف حوزه الهادی شاهرود گفت: باید تلاش کنیم جوانان را به مساجد و برنامه های دینی جذب و از آسیب هایی که توسط ابزار نرم دشمن به آنها وارد می شود آگاهسازی نماییم و باید از ظرفیت بسیج در این راستا استفاده کرد.
کمیته دانشگاهیان 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و به حضور نمایندگانی از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار شد.
غنیان در همایش توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شاهرود گفت: باید کسب و کار و تعاونی روستایی را در راستای رشد و توسعه سوق داد و برای ایجاد آن اهتمام بیشتری را در نظر گرفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: انتخابات مجمع عمومی اتحادیه موسسات فرهنگی، مردمی قرآن و عترت استان با حضور نمایندگان ۳۹موسسه قرآنی در شاهرود برگزار شد.
طرح «باران مهر» با حضور معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شاهرود و مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در دبستان حلیمه سعدیه روستای سعدآباد شاهرود اجراشد.
سیدحسن حسینی شاهرودی گفت: عده ای از نمایندگان مردم در خانه ملت ابهامات خود از نحوه اجرای قانون هدفمندی یارانه ها را مطرح کرده و از این رو تقاضای آنها مبنی بر تحقیق و تفحص، رأی مثبت مجلس را به همراه آورد.
سرهنگ دوم ترحمی در نشست خبری هشتمین همایش سلامت و زندگی شاهرود گفت: نقشه راهی برای قوانین ومقررات کشور در حوزه ترافیکی تدوین شده است و در برنامه توسعه ششم کشور ماده 108 را در سه بند به سیاست گذاری در امر کاهش حوادث رانندگی تا سی و یک درصد که حدود یک سوم وضعیتی که الان هست بهبود بدهد.
نشست دبیران کانونهای دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با معاونت دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
اولین نشست ستاد پیشگیری از وقوع جرم شهرستان شاهرود در سالن جلسات دادسرای این شهر برگزار شد.
سومین كنفرانس پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.