به گزارش خبرنگار اعزامی استان تهران خبرگزاری بسیج؛ به منظور تهیه گزارش از اقدامات گروه های جهادی در این شهرستان، راه بشاگرد را در پیش گرفتیم؛ آقای امیدی از بچه های روابط عمومی سپاه بندرعباس و مسئول هماهنگ کننده بازدیدها، برنامه را به گونه ای تنظیم کرده بود که پس از بازدید از روستاهای بین راه که اردوهای جهادی در آنجا مشغول کار هستند، قبل از غروب آفتاب به بشاگرد برسیم و با تاریکی شب و خطرات احتمالی در گردنه های سخت گذر منطقه مواجه نشویم.
پس از بازدید از فعالیت های تیم جهادی شهید رجایی که در حال ساخت مسجد در روستای بنهکان بودند، از طریق جاسک به سمت بشاگرد حرکت کردیم. فاصله بندر عباس تا بشاگرد 350 کیلومتر است؛ جاده ارتباطی جاسک به بشاگرد بسیار خراب و سنگلاخ بود، هرچند مسیر آسفالته است اما سطح راه به مرور مستهلک شده و چاله ها و گودی های زیادی در طول مسیر ایجاد شده و خودرو بیش از 20-30 کیلومتر در ساعت نمی توانست حرکت کند
در بخشی از راه آسفالت به کلی کنده شده و سطح آسفالت سنگلاخ و ناهموار بود. در بین راه یک دستگاه وانت تویوتا شاسی بلند با پلاک سپاه به ما نزدیک شد، وقتی به ما رسید راننده گفت: بدون ماشین شاسی بلند امکان عبور از این مسیر غیر ممکن است. او افزود: بر اثر افتادن چرخ خودرو در گودال و کشیده شدن کف ماشین به سطح جاده اگزوز خودروی آنها شکسته شده است. در بخشی از مسیر هم جاده از کف رودخانه عبور کرده و آسفالت شسته شده و سنگلاخ است؛ سواری پژو اصلا نمی تواند از این راه عبور کند و به مشکل خواهید خورد و حتما در راه می مانید. ما مردد مانده بودیم که به راه خود ادامه دهیم یا برگردیم؛ به خدا توکل کردیم و گفتیم با احتیاط و آهسته می رویم انشاء الله مشکلی پیش می آید.
هرچه جلوتر می رفتبم راه بدتر می شد تا اینکه براثر فرو رفتن یک قطعه سنگ تیز، لاستیک جلوی ماشین ترکید. به هر قیمت تصمیم گرفته بودیم به بشاگرد برویم، اما بیشتر از این نمی شد ریسک کنیم و به ناچار از میانه راه بازگشتیم.
راننده در برگشت برای جبران وقت های تلف شده مسیر سندرک به میناب را حذف کرد و از یک راه میان بر به سمت شهرستان رودان حرکت کرد که از این مسیر، حدود 100 کیلومتر راه کوتاه تر شد.
وقتی به روستای «رودخانه» از توابع شهر رودان رسیدیم مردم روستا به تصور اینکه ما گروه دوم از بچه های جهادی هستیم به استقبال مان آمدند. با چند تن از اهالی روستا به گفتگو نشستیم و از آنها در مورد اقدامات بسیجیان و جهادگران پرسیدیم. آنها گفتند که از بهمن و اسفند ماه هر سال چشم انتظار ورود مهمانان ویژه ای هستیم که از اقصی نقاط کشور برای کمک به مردم روستا به استان هرمزگان می آیند.
یکی از روستائیان گفت: حضور جهادگران باعث تشویق فرزندان ما به انجام کارهای جهادی شده و در میان جوان ها انگیزه ایجاد شده است که آنها هم وارد عرصه جهادی شوند و حتی بچه ها اظهار می کنند که دوست دارند وقتی بزرگ شدند به عنوان مربی و خادم به مردم سایر نقاط محروم خدمت کنند. آموزش هایی که در حوزه های مختلف به روستائیان ارائه می شود تاثیرات مثبتی در رفتار، سبک زندگی، اخلاق و الگوهای جوانان داشته است.