در همین زمینه نشریه اسرائیلی "هاآرتص" ضمن مثبت خواندن نتیجه مذاکرات، پیامدهای آن را برای رژیم صهیونیستی دارای فایده نامید.
در بخشی از مطلب این روزنامه آمده است: "اگرچه بیانیه پایانی مذاکرات لوزن یک جنبه دراماتیک به خود گرفت و همه حاضرین در این شهر و خبرنگاران و کارشناسان در سراسر جهان را غافلگیر کرد اما باید تاکید کرد که برخلاف اظهارات نخست وزیر نتانیاهو در کنگره ایالات متحده، چارچوبی که تحت عنوان توافق هستهای منتشر شده، به هیچ عنوان یک توافق بد نیست. نگاهی دقیق به جزئیات این توافق نشان میدهد که ویژگیهای بسیار مثبتی برای امنیت اسرائیل در آن لحاظ شده و به بسیاری از نگرانیهای تل آویو پاسخ داده شده است."
هاآرتص اضافه کرده است: "طی ۱۵ سال آینده، ظرفیت غنیسازی ایران از سه و نیم درصد فراتر نمیرود که عملا با این میزان از غنیسازی هیچ تهدید متوجه اسرائیل نیست."
این روزنامه صهیونیستی همچنین امضای پروتکل الحاقی توسط ایران را یک دستاورد بسیار مثبت برای اسرائیل دانسته و نوشته است: "علاوه بر این مساله، درباره نحوه لغو تحریمها هم میتوان با با اوباما و دولتش مذاکره کرد تا این روش را به تاخیر بیندازند یا اعمال نکنند. این اصلا مساله سختی نیست."
هاآرتص در بخش پایانی تحلیل خود نیز نوشته است: "هر کسی با خواندن متن توافق براحتی به این نتیجه میرسد که حداقل برای بیست سال، امنیت اسرائیل تضمین شده و خطری از جانب ایران، تل آویو را تهدید نمیکند. به همین دلیل باید گفت که دولت نتانیاهو کار بسیار سختی برای اثبات این مساله که توافق اخیر هستهای یک توافق بد است، در پیش دارد. چرا که حتی گزینه نظامی مدنظر آقای نخست وزیر هم نمیتوانست دستاوردی مانند چیزی که توافق اخیر برای ما به ارمغان آورده، تامین کند."