خبرگزاری بسیج مازندران، تولد یافت بانوی یاس ....آن جلوهگاه زیبایی خدای زیبا آفرین و از وجود یاس نبی امروز چشم هزاران مشتاق عشق، ایمان مهدوی را در آدینه ای دیگر جستجو میکند.
زاد روز سلاله مهربانی، اطهر آسمانی ومظهر صدق و صفا به نام مادر نامگذاری شد تا با وجود این حوریه بهشتی مادرانههای عاشقی جلوه ای دیگر بیابد.
فاطمه آن بزرگ بانویی که خدای تبارک در شانی مبارک برایش سوره ای نازل کرده تا با صلابت تاریخی خود در اعماق جان همه آنان که حقیقت انسانی را جویا هستند, نفوذی بی بدیل یافته است و از این رو در نمایه ای به یاد ماندنی در کنار نقش مادری حضوری پر رنگ از نقش آفرینی زن در ابعاد تاریخی و اجتماعی پرده برداری میشود.
حجت الاسلام علی هاشمی, کارشناس مذهبی با اشاره به نقش حضرت فاطمه و نحوه تولد ایشان در شرایط سخت موجود در جامعه بتپرستی عرب گفت:حضرت فاطمه زهرا (س) در شرایطی که حضرت خدیجه(س) با سرزنش زنان قریش مواجه شده بود با عطیه ای آسمانی به دنیا آمدند و در دامن رسول اسلام و مادری بزرگ پرورش یافت و پس از از دست دادن مادر نیز از همان دوران کودکی در راه مبارزه با مشرکان همراه و یاور پیامبر بود و آنچنان در رسیدگی به پدر بزرگوارشان پیشگام میشدند که رسول خدا به ایشان لقب ام ابیها دادند و این در طول تاریخ نظیر ندارد.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) در کنار پدرش رسول خدا و در خانه نبوت آنجا که مرکز نزول وحی و آیه های قرآن است, پرورش یافت تصریح کرد: مزده ای خداوند به رسول بزرگوار اسلام در تداوم نسل او داده بود, امروز با گسترش موج اسلانی در جهان تحققی روشن یافته است.
هاشمی با تاکید بر ضرورت الگوگیری همه شیعیان و مسلمانان از زندگی بانوی مهربانیها افزود: احادیث مختلف از رسول اسلام در شان و جایگاه بانویی که در زمهریری از نور به جهان هدیه داده شد, میتواند روشنگر مسیری از سعادت در زندگی همه ایجاد کند واین فرخنده روز به نام آن بزرگ بانوی کریم روز مادر نامیده شد.
روز مادر فرصتی برای همه بانوانی بوده که در کنار محبت مادرانه می,خواهند مادرانههای متفاوت بانوان را از دریچه ای تازه به فرزندان و اعضای خانواده و جامعه خود هدیه کنند.
این روز فرصتی برای بانوان است تا گرمای معرفت را با گلواژههایی از جنس باران با نور سوره اعطینا برای همه پیشکش کنند.