مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه جمعآوری خاطرات شهدا و بانوان ایثارگر و رزمنده را گامی در جهت انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسلهای آینده دانست و افزود: ایثارگری رزمندگان و بانوان فداکار باید در دایرةالمعارفی ثبت شود.
سرهنگ محمدی بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی ایران و نبرد هشت سال دفاع مقدس دو واقعه مهم در قرن بیستم بود که حضور فعال و اساسی زنان در این رویدادها نشأت گرفته از دین اسلام و معنویت حضرت فاطمهالزهرا(س) بود.
وی لبیک زنان به ندای رهبر کبیر انقلاب و اعطای روحیه خودباوری به زنان از سوی امام راحل(ره) را از دلایل رشادت بانوان در دوران هشت سال دفاع مقدس بیان کرد و افزود: بعد از پیروزی انقلاب زنان در بحران کردستان وارد عرصه تبلیغات شدند و در دوران جنگ نیز حماسه آفریدند.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه افزود: زنان این استان در آن دوران آتش و خون در شهرهای مرزی به عنوان پشتیبان و خدمترسان به رزمندگان وارد عمل شدند و امور درمان و امداد و شست و شوی لباس رزمندگان در پادگان ابوذر و نیز حضور در خطوط مقدم جبهه را برعهده داشتند.
سرهنگ محمدی حمایت معنوی و پشتیبانی عاطفی به ویژه در بدرغه رزمندگان را از افتخارات زنان در هشت سال دفاع مقدس بیان و اظهار کرد: مادران شهدای والامقام از جمله شهید یاری، شهید محمودی، شهید یداللهی و شهید خانجانی در جمعآوری کمکهای مردمی برای رزمندگان حضوری فعال داشتند.
وی اعتقاد به جزای خیر، الگوگیری از منش صدیقه طاهره(س) و ایمان قلبی به حضرت امام خمینی(ره) را از دلایل ایثارگری زنان در انقلاب و دوران دفاع مقدس دانست و خاطرنشان کرد: پشتیبانی مردمی زنان در جامعه از مهمترین دلایل پیروزی ایران در نبرد حق علیه باطل بود.