علی اشرف خانلری
با حضور مشاور وزیر و دبیر کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش؛

نخستین همایش مدیران و روحانیون مدارس خاص در شهرری برگزار شد

خبرگزاری بسیج: همایش مدیران و روحانیون مدارس خاص، با حضور حجت الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر و دبیر کمیته همکاری حوزه‌های علمیه آموزش و پرورش تهران، علیرضا کمرئی، مدیر‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، حجت الاسلام نصر‌آبادی، رییس ستاد اقامه نماز و جمعی از مدیران و فرهنگیان در کانون فرهنگی و تربیتی سمیه شهرستان ‌ری، برگزار شد.
کد خبر: ۸۵۲۰۷۲۹
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ در این همایش حجت الاسلام ملکی   به تلاش دشمنان در جهت نفوذ میان جوانان و دانش آموزان با استفاده از ابزار‌های جدید اشاره و بر نقش مربیان مذهبی نسبت به هدایت دانش آموزان برای مقابله با این تهاجمات فرهنگی تاکید کرد.

    ملکی، با اظهار تاسف از کم رنگ بودن نقش مربیان مذهبی در پایه پیش دبستانی و دوم متوسطه بر پاسخگویی مربیان به مسایل  این گروه‌های سنی تاکید کرد.

وی، افزود: برخی از آموزگاران به مسایل دینی اشراف کامل ندارند و نمی‌توانند دروس مذهبی را آنطور که شایسته است در کلاس‌ ارائه کنند؛ بنابر این آشنایی با زبان مخاطب و درک شرایط هر دوره سنی ضرورت دارد.

وی اظهار داشت: مربیان باید با فرا‌گرفتن علم روز و آشنایی با مخاطب ارتباط کلامی بر‌قرار کنند.

 وی خاطر نشان کرد به رغم پیشرفت های ما در زمینه های علمی متاسفانه در زمینه های تربیتی و پرورشی کم کار شده است و امروز شاهد برخی نا‌هنجاری‌ها از جمله اعتیاد، ایدز و سایر بد اخلاقی ها میان جوانان هستیم،

ملکی با اشاره به گسترش دامنه فضای مجازی تصریح کرد: آموزش و پرورش هنوز در زمینه آسیب شناسی دینی کار چشمگیری انجام نداده ‌است و در مقابل شبکه‌های مجازی هر روز سطح وسیعی از جامعه را جذب می کند. اگر ما کاری در زمینه جذب مخاطبان خود نسبت به علوم دینی انجام ندهیم، در آینده ای این طیف گسترده مخاطبان جوان خود را از دست خواهیم داد.

  مدیر‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نیز در این همایش، گفت: ما فرهنگیان و روحانیون دغدغه‌های مشترکی داریم، و همین احساس مسئولیت ما را در این‌ محل جمع کرده تا دیدگاه‌های خود را به هم نزدیک کنیم.

علی رضا کمرئی افزود: مدیران مدارس خاص باید تلاش کنند که دانش آموزان مدارس خاص تک بعدی بار نیا‌یند و افزون بر دریافت مطالب علمی، به ابعاد دیگر وجودی آنان نیز توجه شود و در مسایل دینی نیز با کمک روحانیون و خواهران حوزوی رشد و پرورش پیدا کنند.

وی با اشاره به رشد و توسعه روز افزون علوم، گفت: باید با تعامل سازنده بین مدیران مدارس و روحانیون، فضایی فراهم شود که هم مربیان از علم روز بهره بگیرند، هم دانش آموزان با فراگیری علوم جدید، مستعد و اندیشمند تربیت شوند.

کمرئی، گفت: وظیفه نهاد‌های تربیتی هدایت صحیح دانش آموزان است تا این حوزه وسیع مخاطبان در معرض آسیب‌ها قرار نگیرند.

 هاشمی معاون پرورشی و تربیتی مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران نیز گفت: جلساتی مشابه این همایش در قالب دو تیم همراه حجت الاسلام والمسلمین ملکی و معاونین وی با حضور اعضای معاونین، ائمه جمعه و نهاد های مرتبط در دو منطقه قرچک و اسلامشهر تشکیل شده است.

وی خاطر نشان کرد: برای هدفمند کردن فعالیت های تربیتی دانش آموزان، امور تربیتی می توانند یار آن باشند و اداره کل هم جلسات متمرکزی با حضور اعضای شورای معاونین استان تشکیل داده است. تشریح مسائل کمی همکاریها و جمع بندی در قالب همکاریها بین سازمانها در جلسه اول انجام شد و در جلسه دوم در قالب کمیته همکاریها با حضور روسای حوزه های علمیه و رئیس شورای سیاستگذاری استان وضعیت کمیته همکاری ها و آسیب شناسی تشریح و سیاست های کلان توسط حجت الاسلام والمسلمین ملکی بیان شد..

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار