وی بر لزوم همزمان برنامههای توسعه زیرساخت ارتباطی و فعالیتهای مرتبط با توسعه زیرساختهای اطلاعاتی تاکید کرد و ادامه داد: لازم است در این زمینه، حجم قابل توجهی از خدمات قابل دسترسی در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته، به سرعت در اختیار آحاد مردم ساکن در این مناطق قرار گیرد.
در این جلسه گزارشی از پروژه مشترک سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره موضوع توسعه خدمات الکترونیکی در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته ارائه شد.
این پروژه از اواخر سال گذشته آغاز شده و اهداف اصلی آن تدوین سند راهبردی توسعه خدمات الکترونیکی روستایی در چارچوب نظامنامه اجرایی خدمات عمومی اجباری (USO)، ارائه برنامه عملیاتی و در نهایت اجرای چند پایلوت در مناطق محروم، نیمه برخوردار و برخوردار است.
از سویی دیگر، این سند با هدف ایچاد یکپارچگی میان شاخصهای کلان عملکردی، خدمات الکترونیکی انتخابی و زیرساختهای فنی به شکل مستمر تدوین میشود و مهمترین راهکارهای انتخابی در تدوین آن، تمرکز بر مدل معماری و بهرهمندی از چرخه مدیریت خدمات است.
با توجه به نتایج حاصل از پروژه تدوین سند راهبردی و برنامهریزیهای آتی در این وزارتخانه، طرح توسعه خدمات الکترونیکی در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته به عنوان یکی از اولویتهای مد نظر خواهد بود.
در این طرح ضمن ادامه گسترش شبکه های ارتباطی و دسترسی در چارچوب اکوسیستم خدمات عمومی اجباری و تمرکز بر اقلام دانشی توسعه ( اعم از زیرساختهای ارتباطی و اطلاعاتی، توسعه منابع انسانی، ایجاد رژیمهای حاکمیتی، نهادی و همچنین نوآوری) به مواردی همچون توسعه سکوهای مور نیاز، راهاندازی شتاب دهندههای کسبوکار، تولید محتوا، تامین منابع مالی و ... نیز اهتمام خواهد شد.