سید پرویز فتاح در این دیدار با تاکید بر توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت این نهاد گفت: افراد تحت حمایت این نهاد، انسانهای بزرگ و دارای توانمندی زیادی هستند که تمام تلاش ما احیاء استعداد این افراد از طریق آموزشهای فنی و حرفه ای و ارائه وام قرض الحسنه اشتغال برای استقلال مادی و توانمندسازی است که در این راستا از بانکها و مسئولان درخواست داریم تا منابع به این سمت هدایت بیشتری شود.
وی کاهش افراد تحت حمایت کمیته امداد و استقلال و عزتمندی آنان را به عنوان یک حسن برای نظام عنوان کرد و افزود: کمیته امداد و بهزیستی افراد تحت حمایت را روی مرز خط قرمز نگه داشتهاند؛ چرا که با هزینههای هنگفتی از قبیل تامین مسکن، کمک هزینه ازدواج و ... برای خانوادههای تحت حمایت مواجه هستند.
همچنین در این دیداردکتر محمدعلی سهمانی اصل، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون با بیان اینکه کمیته امداد سالهای گذشته با سنت حسنه ای که در جذب منابع قرض الحسنه بانکها در پیش گرفت جزء موفق ترین سازمانها محسوب میشود، گفت: اکنون ۹۰ درصد از تسهیلات قرض الحسنه اشتغال برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جذب شده است.
در پایان تفاهمنامه همکاری میان بانک قرض الحسنه مهر ایران و کمیته امداد امام خمینی ( ره) به مبلغ ۱۶۰۰ میلیارد ریال جهت اعطای تسهیلات اشتغالزایی به خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد مبادله شد و بر اساس این تفاهم نامه مجریان طرح های اشتغال کمیته امداد با معرفی نامه از این نهاد تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال و یک ضامن معتبر و مشاغل خانگی تا سقف ۵۰ میلیون ریال میتوانند از تسهیلات این بانک بهره مند شوند.
همچنین اعطای تسهیلات قرضالحسنه مجدد در سقفهای مقرر در صورت تسویه تسهیلات قبلی بلامانع است.