نماینده مردم رشت در مجلس هفتم شورای اسلامی در گفتگو با بسیج:

همتی در مسئولان، برای اجرا شدن قانون عفاف و حجاب وجود نداشته است

نماینده مردم رشت در مجلس هفتم با تاکید بر اینکه اگر به نظر و سلیقه‌ی شخصی ما قانونی ایراد دارد، نمی‌توانیم از اجرای آن سرباز زنیم، گفت: مسئولان به جای اصلاح و بازنگری قانون عفاف و حجاب دست روی دست گذاشته‌اند و همتی در آنان، برای اجرا شدن این قانون وجود نداشته است.
کد خبر: ۸۵۴۰۹۰۱
|
۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۲

دکتر هاجر تحریری نیک صفت در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، با بیان اینکه در بحث وضع قوانین در کشور مشکلی نداریم، اظهار کرد: متاسفانه قوانینی که در کشور اجرا نشده است بسیار زیاد است و بسیاری ازقوانین تصویب شده درمجلس که از اهمیت زیادتری برخوردار است نیز بر زمین مانده‌اند و مسئله، اجرایی نشدن آنهاست.

وی به اجرا نشدن قانون عفاف و حجاب و همچنین قانون تسهیل ازدواج که به هم مربوط هستند اشاره و اعلام کرد: قانون عفاف و حجاب، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی برای چندین دستگاه کشور تعیین تکلیف کرده است و حتی این قانون برای چند قوه، وظایفی در نظر گرفته است و هرکدام از قوای قضائیه، مقننه و مجریه تکالیفی برعهده دارند.

نماینده مردم رشت درمجلس هفتم شورای اسلامی با تاکید بر اینکه همتی در مسئولان کشور برای اجرا شدن قانون عفاف و حجاب وجود نداشته است، افزود: اگر در برهه‌ای از زمان این قانون، نیازمند به بازنگری بود، مسئولان به جای اصلاح آن دست روی دست گذاشته‌اند.

دکتر تحریری با بیان اینکه اگر به نظر و سلیقه‌ی شخصی ما قانونی ایراد دارد، نمی‌توانیم از اجرای آن سرباز زنیم، گفت: ما حق نداریم اگر به نظر خود تشخیص دادیم، قانونی نقص دارد، آنرا اجرا نکنیم، بلکه باید رفع نقص قانون درجایی که وضع شده است، انجام شود.

وی با اشاره به اینکه آنهایی که قانون‌گذار و قانون فهم هستند، باید پیشنهادات خود را به همان دستگاهی که قانون در آن تصویب شده است، ارائه دهند، تصریح کرد: این موضوع نباید جلوی اجرای قانون را بگیرد.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی رشت بر لزوم ضابطه‌مند کردن مراکز دولتی و رسمی تاکید و خاطرنشان کرد: در کشورهایی که اعتقادات اسلامی ندارند، برای نوعِ پوششِ مراکز رسمی مانند دانشگاه‌ها، آئین‌نامه انضباطی دارند وحتی در خیابا‌ ها، پلیس هرنوع پوشش و آرایشی را اجازه نمی‌دهد.

تحریری نیک صفت با تصریح بر اینکه مردم فکر می‌کنند که برخورد با نوع پوشش نامناسب یک کارسلیقه‌ای و خشن است، گفت: بصیرت‌افزایی و روشنگری دستگاه‌های فرهنگی از جمله صدا و سیما در مورد برخورد با پوشش نامناسب در اجتماع، ضروری است و مردم باید بدانند در کشورهای غربی نیزاین کار انجام می‌شود. 

وی تاکید کرد: ما انسانها در اجتماع و در ارتباط با دیگران زندگی می‌کنیم و حق نداریم، هر روشی که دلمان می‌خواهد انجام دهیم و به حریم دیگران تجاوز کنیم.

این فعال سیاسی فرهنگی با بیان اینکه در کشورهایی که به ظاهر بی‌قید هستند، دولت اجازه نمی‌دهد، هرپوششی در خیابانها و مراکز اجتماعی استفاده شود، عنوان کرد: در این کشورها، برخی از پوشش‌ها نشانگر یک تفکر است و مثلا نوع آرایش رپ‌ها و پانت‌ها اعتراض اجتماعی را منتقل می‌کند و نشان می‌دهد و دولت‌های غربی این پوشش‌ها را اجازه نمی‌دهند.

تحریری نیک صفت به فساد، بی‌بند و باری، ارتباطات غیرشرعی زن و مرد و طلاق به عنوان پیامدهای پوشش نامناسب در جامعه اشاره کرد و افزود: همت و اراده مسئولان اجرایی برای مقابله با بدحجابی و گسترش بی‌عفتی، تنها مطالبه افراد متدین نیست بلکه به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه در آسیب شناسی این مسئله که از هر پنج ازدواج یکی به طلاق می‌انجامد، نوع پوشش و روابط نامحرم بیان می‌شود، گفت: قانون تکلیف را مشخص کرده است و بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی به مردم، نسبت به برخورد با پوشش نامناسب وخلاف قانون باید انجام شود، زیرا مردم از قانون مطلع نیستند و بسیاری فکر می‌کنند، برخورد با بدحجابی سلیقه است.

نماینده مردم رشت در مجلس هفتم شورای اسلامی، با اشاره به اینکه مسئولان برنامه‌ای برای ترویج حجاب و عفاف و در مرحله نخست، ضابطه‌مندی مراکز دولتی و رسمی ندارند، اضافه کرد: دانشگاه محل دانش‌افزایی و تفکر است اما متاسفانه نوع پوشش وآرایش دانشجویان در دانشگاه با آرایش مخصوص جشن و عروسی تفاوت چندانی ندارد. 

تحریری نیک صفت بیان کرد: در بسیاری از کشورهایی که دیده‌‌ام و یا مطالعه کرده‌ام، با پوششی که حواس افراد را پرت می‌کند، برخورد می‌شود، اما در کشور ما وضع پوشش در مراکز دولتی مناسب نیست و مسئولان برنامه‌ای هم برای جلوگیری از آن ندارند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار