به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از دیده بان، رسانه های فارسی زبان وابسته به غرب بعنوان بازوی تحریف واقعیات موجود در ایران ،مولفه هایی را مطرح می کنند که در پس تهاجم به ساختار سیاسی نظام،بدنبال تحقیر شخصیتی ایرانیان نیز هستند.
در این راستا یکی از مصادیقی که ذیل آن افکار عمومی را مورد تحقیر شبکه های ماهواره ای قرار می گیرد،مسئله هسته ای است که در کنار مذاکرات وین،خبرسازی ها و برنامه سازی های گسترده ای را به خود اختصاص داده است.
شبکه من و تو که عمده فعالیت آن بر روی تغییر سبک زندگی ایرانیان متمرکز است مواردی را در راستای به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای مطرح می کند که جالب توجه است.
مشروج یکی از برنامه های من و تو به شرح ذیل است:
"مجری من و تو این سوال را از کارشناس می پرسد که:آینده صنعت هستهای را به صورت صلحآمیز در ایران چگونه میبینید. به هر حال ایران از معدودترین کشورهایی است که برنامه هستهای ساخته با هزینههای هنگفت.
حال پاسخ کارشناس به این سوال جالب است،وی عنوان می کند: این دو بخش است. بخش معطوف به انرژی یکی بمبسازی است و یکی نیروگاه هستهای ساختن است. به نظر من از سطح جهانی بعد از فوکوشیما محرز است که این تکنولوژی، تکنولوژی آینده نیست برای تهیه انرژی، حالا ممکن است این کشور و آن کشور مثل فرانسه برای تهیه انرژی این کار را بکنند. در مورد ایران به طرق اولی اصلاً معنی ندارد. یعنی ایران با توجه به این که منابع عظیم گازی دارد، بلاواسطه میتواند احتیاجات انرژیاش را رفع کند تا وقتی که بتواند با راهاندازی استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر که به وفور در ایران داریم مثل خورشید و باد، استفاده کند.
تولید انرژی از طریق نیروگاه هستهای به هیچ وجه به صرف ایران نیست، از لحاظ مادی خیلی گران است، از لحاظ مخاطراتی که دارد. اینها را بگذاریم کنار و بگوییم نیروگاه بوشهر ساخته شده و کار هم میکند.
برگردیم به غنیسازی. غنیسازی به کلی بیمعنی است، چون ایران نه منابعش را دارد، ایران منابع اورانیومش محدود است. یک کم بیش از هزار تن است. یک کمبیش از هزار تن. کانادا مثلاً یک و نیم میلیون تن. ایران ذخایر اورانیوم ندارد، حتی اگر غنیسازی هم بکند باید از بیرون وارد کند. با توجه به این که برنامه غنیسازی ایران یک وضعیت فوقالعاده پیدا کرده، تحت هیچ شرایطی نمیتواند به لحاظ اقتصادی مفید کار کند."
گفتنی است،مسئله ای که در موضوع هسته ای قابل توجه است و هیچگاه رسانه های فارسی زبان غربی به آن اشاره نمی کنند،ابعاد پیشرفت تکنولوژیک و تاثیر آن بر همه عرصه های تولیدی و صنعتی و آکادمیک کشور است.
شبکه های ماهواره ای با برجسته سازی مولفه هایی همچون گران بودن تکنولوژی هسته ای و یا وجود منابع زیر زمینی در ایران به نحوه آثار حقیقی تکنولوژی هسته ای را مغفول نگه می دارند.
البته این رویه در حالی است که به ایرانیان این مسئله را تحمیل نمایند که غربی ها در مذاکرات هسته ای منجی نجات بخش ملت ایران اند و هر مسئله در راستای استقلال کشور گرفته شود به ضرر ملت تمام می شود!