انقلاب اسلامی ابهت آمریکا را شکسته است / استکبار گرفتار مرگ تدریجی است
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، توافقات هستهای بنا بود تا 19 تیر ماه سال جاری ادامه داشته باشد ولی با توجه به اختلافات تمدید مذاکرات تا روز 22 تیر ماه در دستور کار قرار گرفت.
با توجه به تمدید این مذاکرات امکان بروز توطئههای جدیدی از سوی آمریکا وجود دارد، گمانهزنیهایی در زمینه تحمیل خواستههای آمریکاییها وجود دارد و اینکه با فشار و تهدید قصد دارند، توافقات را به نفع خود تغییر دهند.
اینگونه خواستهها آنها تنها از زیادهخواهی نشأت میگیرد که در تغییر موضع کشورهای مورد توافق به روشنی قابل مشاهده است.
ایران برای خود خطوط قرمزی بر اساس عزت ملت و کشور تعیین کرده که با هیچ زور و توطئهای نمیخواهد از آنها کوتاه بیاید و این موضوع آمریکاییها و غربیها را مضطرب کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالله حاجیصادقی، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در گفتوگو با خبرنگاران به ارائه نکاتی پیرامون توافق هستهای میپردازد.
آمریکاییها مداوم در حال نقشهکشی هستند تا با تهدید به ترک میز مذاکره فرصت امتیازگیری را از ملت ایران بگیرند، در این زمینه وظیفه تیم مذاکرهکننده چیست؟
مقام معظم رهبری با همان روحیه انقلابی و جهادی همه مسائل را بیان کردند و ابهامی در مسئله وجود ندارد، این موضوع که به آمریکاییها نمیتوان اطمینان و اعتماد کرد، روز به روز آشکارتر میشود. ممکن است، در داخل عدهای بودند که تصور میکردند که آمریکا پس از جنایتها تصمیم گرفته تا منطقی مباحثه کند و مذاکرهای انجام دهد، ولی مستکبران نمیتوانند روحیه استکباری خود را کنار بگذارند و روحیه استکباری دارند و آمریکاییها نیز همواره آن را به نمایش میگذارند.
آمریکاییها نسبت به توافقات پیشین خود پایبند نیستند و هنوز مذاکرات تمام نشده، مذاکرات را به هم میریزند در این شرایط چگونه میتوان به آنها اطمینان کرد؟
مذاکره واقعی را ملت در شبهای قدر با خدا داشتند، کسانی که محکم ایستادهاید، ذرهای از خطوط قرمز به ویژه هشت خط قرمزی که مقام معظم رهبری در سخنرانی ماه رمضان بیان کردند، کوتاه نیایید، بدانید اگر شما بر صراط مستقیم بایستید، نتیجه به نفع شما است.
آنها نمیگویند با هم مذاکره داشته باشیم، بلکه مطرح میکنند چرا از ما فرمان نمیبرید، بنابراین مذاکرهکنندگان باید بایستند و نگران نتیجه نباشند، زیرا اگر کسی برای خدا تلاش کرد، نصرت الهی نصیبش میشود.
امکان دارد فشارها و تهدیداتی از سوی آمریکا و غرب برای توافقی که مورد پسند ملت و کشور نیست صورت گیرد، وظیفه تیم مذاکرهکننده چیست؟
وزیر امور خارجه با صراحت بیان کرد که فشار با مذاکره جمع نمیشود، اینها در برابر انقلاب اسلامی هر کاری از دستشان بر میآمد، انجام دادند اکنون نیز بیان میکنند که گزینه نظامی روی میز داریم، انقلاب اسلامی 37 سال میز آنها را خرد کرده است و خودشان میدانند انقلاب اسلامی ابهت آنها را شکسته و استکبار مرگ تدریجی خودش را میبیند.
رژیم اشغالگر اعتراف کرده روزی مشکلش سنگ فلسطینیها بود و امروز انقلاب اسلامی سنگ را به موشک تبدیل کرده است.
رژیم اشغالگر میگوید 6 روزه همه ارتشهای عربی را شکست میدادیم ولی اکنون یک گروه حزب الله را نمیتوانیم شکست دهیم.
ممکن است فشارهایی باشد و اینها میخواهند به مرگ بگیرند تا به تب راضی شویم ولی آنها نیاز بیشتری به مذاکره و توافق دارند، مرگ تدریجی استکبار را انقلاب اسلامی رقم زده است، ولی تا جایی که امکان دارد، باید چانهزنی کنند، آنها میخواهند با روحیه استکباری، اربابی خود را نشان دهند، ولی اصلا اربابی آنها را قبول نداریم.
خطوط قرمز تعیین شده برای توافق که برای دفاع از حقوق ملت ایران است، هیچ کس حق ندارد آنها را زیر پا گذارد، در زمینه حد و مرز این خطوط قرمز وظیفه چیست؟
خطوط قرمز تکان نمیخورد، برخی تلقی دارند که طرفدار اصول یا منافع باشیم خود این حرف نادرستی است. در فرهنگ دینی منافع ما در پرتو اصول به دست میآید، هرگز ما قبول نداریم که اصول با منافع در تضاد باشد و قبول نداریم منافع ملت ما اینطور باشد که از خطوط قرمز بگذریم.
عبور از خطوط قرمز یعنی عزت ملت را زیر پا گذاشتن یعنی منفعت اصلی، حیثیت و موضع استقلالی از دست بدهیم، همه مسئولان اقتصادی بیان کردهاند مسائل اقتصادی ما اینگونه حل نمیشود، بلکه پس از مذاکرات مسئولان باید گیرندگی و فرمانبری را نسبت به رهبری بیشتر کنند و در داخل تکیه به تولید داشته باشند و اقتصاد مقاومتی را مبنا قرار دهند، منافع مردم اینگونه تامین میشود و در وابستگی به آنها تامین نمیشود، زیرا وابستگی به استکبار آتش است.
کوتاه آمدن در خطوط قرمز به مصلحت منافع ما نیست و بزرگترین منافع عزت، اقتدار و پایمردی بر اصول است.
چه ضمانتهای اجرایی برای پایدار ماندن توافق باید در نظر گرفته شود تا آمریکا درصدد خدشه وارد کردن به آن با وعدههای سیاسی و شفاهی بر نیاید؟
هیئت مذاکره کننده باید مراقب باشند که با روباه مکار و حیلهگر مواجه هستند، بنابراین باید مواظب باشند که سندهایی که میخواهد توافق شود محکم باشد تا فردا برای کسی امکان بیتوجهی به آن نباشد، معتقدم آمریکاییها به اندازهای خبیث بوده و مانند شیطانی هستند که در دنیا انسان را فریب میدهد و در قیامت از همه توطئهها و فریبها کناره میگیرد.
آمریکاییها چنین موجوداتی هستند، اگر 100 امضا کنند که همه امور را انجام دهند، نمیتوان به آنها اعتماد کرد، باید مراقب باشیم، زیرا قابل اعتماد نیستند.
****************************
گزارش: ایمنالسادات موسوینژاد
***************************