وی ادامه داد: بازار تهران به دلیل نداشتن زیرساخت های مناسب، از لحاظ ایمنی آسیب پذیر است و تا زمانی که زیرساخت ها در تمامی حوزه ها مانند آب، برق و حتی خدمات آتش نشانی که به این شکل طراحی می شود، شاهد حوادث پی درپی در بازار خواهیم بود.
آباد با بیان اینکه طرح ایمنی بازار تهران باید بر اساس اصلاح زیرساخت ها باشد، گفت: در حال حاضر تنها در بازار تعمیرات و کارهای رو بنایی انجام می شود که نمی توان به نتیجه بخش بودن آن امیدی داشت.
وی درباره پیگیری های شورا برای اصلاح زیرساخت های بازار، گفت: مرتبا در این رابطه به نهادهای مسئول تذکر داده می شود و پیگیری ها لازم را هم انجام می دهیم اما کمتر پیش می آید اتفاقی در این حوزه بیافتد.
بازار از بافت شهری خارج شود
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران هم درباره راهکارهای ایمنی بازار تهران گفت: ایمن کردن وضعیت فعلی بازار تهران امکان پذیر نیست و هیچ راه حلی برای ایمنی بازار تهران وجود ندارد به جز اینکه بازارهای مختلف به صورت تخصصی به خارج از بافت شهری منتقل شود و مکان فعلی به عنوان یک اثر میراثی حفظ شود.
احمد صادقی ادامه داد: هر اقدامی که برای ایمنی بازار تهران انجام می شود به عنوان مسکن است و ایمن کردن وضعیت فعلی بازار تهران امکان پذیر نیست. به هر حال طرح ایمنی بازار به عنوان یک مسکن در حال انجام است.
وی توضیح داد: زمانی که بازار تهران ساخته شد، پایتخت جمعیت ۱۱ میلیون نفری نداشت و در حال حاضر یک اجتماع بزرگ انسانی در معابر تنگ و حجم زیاد ثروت کشور در بازار تهران وجود دارد که کل کشور را به عنوان مرکز تجاری پوشش می دهد