وی افزود: با عدم اجرای به هنگام قانون عفاف و حجاب، پایه های فرهنگی اجتماع خدشه دار می شود و الگوهای جایگزین فرصت بروز و ظهور می یابند و به علت عدم اهتمام متصدیان فرهنگ و جامعه، دچار آسیب های جدی می شود و خسارت هایی بر آن وارد می شود که هیچ گاه قابل جبران نیست.
فرمانده سپاه ناحیه مهدیشهر افزود: خانواده هایی که فرزندان خود را از زمان رسیدن به سن بلوغ، به رعایت حجاب و عفاف توصیه کرده و آنهارا به گونه ای تربیت کرده اند که حجابو عفاف به عنوان یک ارزش اجتماعی برای فرزندانشان شناخته شود با آسیب دیدن چارچوب های مذهبی، اخلاقی و اجتماعی، زحمات خود را از دست رفته می دانند و در برابر الگویی ناهنجار احساس ناامیدی و ناتوانی به آنها دست می دهد و در چنین موقعیتی پدر و مادر احساس دارند که دیگر از توان حفظ فرزندانشان بر نمی آیند و سبب نگرانی برای والدین می شود.
شوقانی اظهار داشت: با به تأخیر انداختن قانون عفاف و حجاب در جامعه و الگو سازی نادرست در پوشش زنان جامعه و قرار دادن فرهنگهای وارداتی و رواج آن مسائلی را ایجاد می کند که ریشه های فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دستخوش تغییراتی شود که بنیادی و استحاله می شود.
وی در ادامه بر اهمیت بیشتری که رسانه ها بر نوجوانان و جوانان دارند اشاره کرد و افزود: در حال حاضر با گسترش رسانه های دیداریو مجازی و روند رو به رشد شبکه های اجتماعی، نقش والدیندر تربیت فرزندان نسبتبه سالهای گذشته رو به تاریکی است و کمرنگ جلوه می کندو در این میان رسانه ها جای خانواده را گرفته است.
فرمانده سپاه ناحیه مهدیشهر تصریح کرد: احیای فرهنگ امربه معروفو نهی از منکر توسط مسئولان، پایه های نظام را مستحکم کرده و می تواند در سرعت بخشیدن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه مؤثر واقع شود.