خبرهای داغ:
بخشایش:

ایران در بحث موشکی با آمریکا حرفی ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ایران قرار نبوده در مباحث مربوط به موشک‌های بالستیک با آمریکا بحث کند و امیدواریم کنگره آمریکا برجام را رد کند.
کد خبر: ۸۵۴۳۳۸۲
|
۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۳

به گزارش خبرگزاری بسیج، احمد بخشایش عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، پیرو طرح محدودسازی 8 ساله موشک‌های بالستیک ایران در پیش نویس قطعنامه شورای امنیت، اظهار داشت: درست است که ما تحریم‌ها را نمی‌پذیرفتیم ولی امروز این قطعنامه به نحوی امضای برجام است که 6 قطعنامه قبلی لغو و در قالب یک قطعنامه، رسمی شده و مورد پذیرش قرار می‌گیرد.

وی بحث موشک‌های بالستیک و محدودسازی آن‌را بی مورد دانست و افزود: ما در سال‌های گذشته نیز در موارد موشکی در تحریم بودیم و این بحث مربوط به سالیان گذشته است.

بخشایش با اشاره به موارد تحریم شده در سال‌های گذشته تصریح کرد: در سال های تحریم ما موشک و شهاب 3 تولید می‌کردیم. رزمایش‌هایی صورت می‌گرفته و حتی موشک‌های تولید شده به عراق فرستاده می‌شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: این‌ها فناوری فروش موشک‌های بالستیک طراحی شده را برای بحث هسته‌ای ادامه دادند و مسئله جدیدی نیست که بخواهیم زیر آن بزنیم.

وی با بیان اینکه بازگشت خودکار تحریم‌ها از جمله موارد دیگر متن این قطعنامه است یادآور شد: 6 کشور بر این ادعا هستند که ایران به بخشی از بندهای برجام عمل نکرده است این درصورتی است که  ایران و کشور مقابل در یک کمیسیون مشترک قرار داشتند و اگر موضوعی حل نشود در نهایت به شورای امنیت منتقل می‌شود که اگر رای داده شده بنا بر این باشد که ادامه قطعنامه‌های قبلی لغو و یا ثابت بماند وتو انجام می‌گیرد.

بخشایش این بازگشت را نقشه خود آمریکا دانست و متذکر شد آن‌ها اگر بگویند ما این بند را نقض کردیم، ایران هم به خانه اول باز می‌گردد و مشکلی در این مورد وجود ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بحث مطرح شده مربوط به امضای این برجام توسط شورای امنیت را مطرح کرد و ادامه داد: مجلس شورای اسلامی چیزی را تصویب یا رد نمی‌کند بلکه اشکالات موجود در برجام را بررسی و نقاط ضعف را مطرح می‌کند.

نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی همچنین مطرح کرد: در صورتی این برجام توسط کنگره رد شود در سیاست خارجه آمریکا مشکل به وجود می‌آورد و اعتماد جهانی نسبت به آنها کمتر خواهد شد.

وی تبیین کرد: اگر مجلس شورای اسلامی پذیرش داوطلبانه پروتکل الحاقی توسط ایران را تصویب کند رای‌گیری انجام می‌شود و این مسئله مربوط به 6 سال آینده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به ارائه گزارش ظریف وزیر امور خارجه و صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان به مجلس در روز آتی اشاره کرد و گفت: با ارائه این گزارش مجلس در جریان کامل این توافق قرار می‌گیرد و در این باره اظهار نظر می‌کند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار