افزایش ۱۰ درصدی قیمت لبنیات تخلف است؛ به شدت برخورد میکنیم
به گزارش خبرگزاری بسیج، غلامرضا کاوه با اعلام این مطلب، افزود : با رونق گرفتن تولید نه تنها افزایش قیمتی نخواهیم داشت بلکه با کاهش هزینههای تولید، شاهد کاهش قیمت تمام شده و حفظ توأمان منافع تولید کننده و مصرف کننده خواهیم بود.
کاوه اضافه کرد: بر خلاف مواردی که در خصوص ابلاغ افزایش قیمت لبنیات در بازار مصرف مطرح میشود تا به امروز کماکان مصوبه ای درخصوص افزایش قیمت لبنیات تصویب و ابلاغ نشده است.
سازمان حمایت بدون مماشات متخلفان لبنی را اعمال قانون می کند
وی خاطر نشان کرد: سازمان حمایت با هرگونه افزایش قیمت خود سرانه لبنیات،
بدون مماشات اعمال قانون میکند و تخلف معدودی از صنایع لبنی به معنی مجوز
افزایش قیمت این محصولات نیست.
سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، ادامه داد: مسئولان صنایع مربوطه نیز تمایلی برای افزایش قیمت محصولات خود ندارند، زیرا میدانند که افزایش قیمت منجر به کاهش مصرف لبنیات و در نهایت ضررتولید کنندگان میشود .
وی اضافه کرد: متعارف نبودن قیمت تمام شده با قدرت خرید مصرف کننده باعث کاهش مصرف لبنیات میشود، بنابراین افزایش مجدد قیمت ، معقول نیست و ظرفیتی نیز برای این افزایش قیمت وجود ندارد.
آرامش بازار مواد غذایی با منافع برخی منافات دارد
این مقام مسئول تاکید کرد: این شرایط جدید به مذاق برخی افراد خوش
نمیآید، زیرا منافع برخی به خطر می افتد، اما باید اذعان داشت که بازار به
سمت آرامش و رضایت مصرف کننده گان و تولید کنندگان حرکت مند.
کاوه تصریح کرد: تدابیر دولت و تغییرمعادلات اقتصادی کشور فرصتی برای ایجاد چالش و بازار سیاه در هیچ محصولی، نمیدهد.
این مقام مسئول اظهار داشت: افزایش قیمت کالا شاید در کوتاه مدت باعث افزایش سود تولیدکنندگان میشود اما در میانمدت و درازمدت دامنگیر آنها خواهد شد و منجر به کاهش فروش و رکود بر بازارمیشود.
وی گفت: درآینده نزدیک با بهبود مبادلات بین المللی، هزینه تولید و قیمت تمام شده محصولات تولیدی کاهش یافته و بازار مصرف را به سمت آرامش بیشتر و رونق حرکت میدهد.
کاوه در پایان اظهار داشت : وزارت صنعت برای رونق و حمایت تولید و تومان حفظ منافع مصرف کنندگان از هیچ تلاشی دریغ نمیکند و این مهم در دکترین برنامههای اقتصادی دولت یازدهم تعریف و تبیین شده است.