سلامتی و تندرستی مشروط به اجرای سبک زندگی ایرانی اسلامی است

امروزه به دلیل تغییر در سبک زندگی و کاهش تحرک، ابتلا به بیماری‌های مخصوص سالمندی مانند فشارخون، چربی‌خون و دیابت در بین جوانان نیز شیوع بیش‌تری پیدا کرده است.
کد خبر: ۸۵۵۹۷۳۱
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۹

به گزارش خبرگزاری بسیج، صفیه محبی تبار  درباره پیشگیری از ابتلا به امراض دوران سالمندی از دیدگاه طب سنتی گفت: افراد برای پیشگیری از سوء مزاج لازم است با طبیعت مواد خوراکی آشنا شوند و با آگاهی از مزاج عمری انسان، مدیریت مناسبی در سبک زندگی خود داشته باشند. بروز سکته‌ها و بیماری‌هایی مانند فشار خون و چربی خون ناشی از سوء‌مزاج سردی و خشکی است که می توان با اصلاح سبک زندگی از ابتلا به آن جلوگیری کرد.

وی در ادامه افزود: فردی که از کودکی، با غذاهای حاوی مواد نگه دارنده مانند انواع کیک، تنقلات، فست‌فودها و شیرهای با ماندگاری بالا تغذیه کرده است، نمی تواند به داشتن پیری سالم امیدوار باشد؛ چرا که این غذاها با داشتن طبع سرد و خشک، زمینه ابتلا به بیماری‌هایی مانند فشار خون و دیابت را در میانسالی و جوانی تشدید می کنند.

محبی تبار درباره روش‌های درمانی در طب سنتی گفت: تدابیر سلامتی، اعمال یداوی(مانند حجامت، ماساژ و...) و تجویز داروهای گیاهی یا حیوانی یا معدنی و ... از اقسام درمان در طب سنتی محسوب می شود.

وی افزود: تدابیر سلامتی عمده‌ترین قسمت درمان در طب سنتی است؛ در این روش پزشک دارویی تجویز نمی کند و فقط به افراد آموزش می‌دهد که چگونه زندگی کنند تا سالم بمانند.

این متخصص در توضیح تدابیر سلامتی در طب‌سنتی به اختصار گفت: هدف از تدابیر سلامتی در درمان به شیوه طب سنتی تعدیل در مزاج است؛ بدین معنی که اگر فرد به بیماری‌ایی مبتلا شده که مزاج آن بیماری سرد و خشک است، تدبیر درمانی این است که مزاج فرد را به سمت گرمی و تری برگردانیم.

وی درباره سته ضروریه بیان داشت: سته ضروریه یا شش اصل ضروری زندگی شامل خواب، غذا، آب، هوا، حالت‌های روحی و روانی فرد و میزان فعالیت‌های حرکتی می شود. اینکه توصیه می شود کودکان نباید از ساعت ده شب به بعد بیدار باشند بر اساس همین اصول ششگانه ضروری است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار