خبرهای داغ:
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران خبر داد

ایجاد 19 غرفه دائمی محصولات ارگانیک در میادین و بازارهای شهر تهران

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به ایجاد 19 غرفه دائمی محصولات ارگانیک درمیادین و بازارهای شهر تهران گفت: این در حالی است که پایش کیفیت محصولات کشاورزی ورودی به تهران واستقرار آزمایشگاه مرجع درمیدان مرکزی میوه وتره بار از مهمترین اقدامات صورت گرفته است تا محصولات ورودی به پایتخت درفصل های مختلف مورد بررسی قرار گیرد.
کد خبر: ۸۵۵۹۹۳۸
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۷

به گزارش بسیج، عبدالحسین رحیمی در سومین همایش بین المللی توسعه تجارت و بازار محصولات ارگانیک با بیان اینکه هر اقدامی که تولید محصولات غذایی کشاورزی را از تعادل خارج کند غیرسالم ، غیرارگانیک و غیرطبیعی است، گفت: وقتی این تعادل بر هم می خورد محصول دیگر قابل استفاده نبوده که گاهی این فساد در میوه و گوشت به صورت گندیدگی ظاهر می شود و برای مصرف کننده قابل تشخیص است اما گاهی بسیار مرموز ونامریی است که نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی دارد که اگر به آن توجه نکنیم به صورت بیماری های صعب العلاج ظاهر می شود. دراین صورت است که مدیریت شهری وارد عمل شده و با کنترل آزمایش و هرگونه اقدام دیگری که نیاز باشد ، مانع از توزیع مواد فاسد اما به ظاهر سالم می شود و نمی گذارد که زندگی شهروندان دچار آلودگی های بیماری زا شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه وتره بارشهرداری تهران با اشاره به اینکه دسترسی به غذای سالم از حقوق اولیه مردم هرکشور است، خاطرنشان کرد: دولت ها می کوشند با استفاده از ابزارهایی که در دسترس دارند تا حدامکان این موضوعات را فراهم سازند . البته در کشورهایی که از نظر تامین فیزیکی و اقتصادی و غذایی برای مردم با مشکل مواجه هستند،  توجه به سلامت غذا از درجه اهمیت کمتری قراردارد.

وی یادآورشد: افزایش تولید محصولات کشاورزی بعداز انقلاب اسلامی ما را درشرایطی قرار داده که می توانیم علاوه بر برنامه ریزی برای دسترسی فیزیکی و اقتصادی ، برای سلامت غذاهم برنامه هایی داشته باشیم .

رحیمی با تاکید براینکه امروزه سلامت غذا و تامین آن از وظایف کلان دولت هاست، خاطرنشان کرد: در کشور ما وزارت خانه های جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مسوول سلامت غذا در کشور هستند اما این بدان معنا نیست که شهرداری ها وظایفی را دراین مورد برای خود در نظر نگیرند . این درحالی است که اکثر کشورهای توسعه یافته شهرداری ها نیز وظایف نظارتی بر سلامت محصولات غذایی دارند .

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری تهران نیز برای تامین حقوق شهروندی در چندسال اخیر از طریق سازمان مدیریت میادین اقدام به برنامه ریزی در جهت فرهنگ سازی سلامت غذاها در بین شهروندان داشته است، ادامه داد: ارتقای کیفیت زندگی براساس مصوبه قانونی شورای شهر که با عنوان ساماندهی و ارتقای کیفیت محصولات قابل عرضه از طریق سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران دنبال می شود. همچنین این سازمان به عنوان بزرگترین شبکه خرده فروشی محصولات کشاورزی ازسال 88، استراتژی نوینی را با هدف سلامت محوری و ارتقای کیفیت محصولات غذایی عرضه شده در شهر تهران با به کار گیری آخرین روش ها ودستاوردهای علمی و تخصصی دردست اجرا دارد.

وی با بیان اینکه برای افزایش تولید و عرضه محصولات طبیعی و ارگانیک ابتدا باید تقاضا و بازار عرضه محصولات ارگانیک را سامان دهیم، اذعان کرد: این امرخود موجب افزایش عرضه محصولات طبیعی و ارگانیک و درنهایت افزایش تولید خواهد شد.

رحیمی با اشاره به برگزاری 7 نمایشگاه و جشنواره محصولات ارگانیک اظهارکرد: در سال جاری نیز هشتمین نمایشگاه برگزار می شود تا شهروندان سهم بیشتری از سبد غذایی خود را به محصولات طبیعی و ارگانیک اختصاص دهند.این درحالی است که برگزاری این نمایشگاه می تواند به دل گرمی تولیدکنندگان محصولات ارگانیک وتوجه بیشتر مسولان بر این موضوع تاکید بیشتری داشته باشد. برپایی هشتمین نمایشگاه ارگانیک از 28 آذرماه لغایت 4 دی ماه در بوستان گفتگو برگزار می شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به ایجاد 19 غرفه دائمی محصولات  ارگانیک درمیادین و بازارهای شهر تهران گفت: این در حالی است که پایش کیفیت محصولات کشاورزی ورودی به تهران واستقرار آزمایشگاه مرجع درمیدان مرکزی میوه وتره بار از مهمترین اقدامات صورت گرفته است تا محصولات ورودی به پایتخت درفصل های مختلف مورد بررسی قرار گیرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار